Iš keleivių pasipelnyti norėję vairuotojai sulaukė sankcijų | Kas vyksta Kaune

Iš keleivių pasipelnyti norėję vairuotojai sulaukė sankcijų

R. Tenio nuotr.

Mėnesio pradžioje portalas „Kas vyksta Kaune“ skelbė kauniečių pasipiktinimą, jog vairuotojai, vežantys į Romainius, dažnai neduoda bilieto, taip nusižengdami taisyklėmis. Su redakcija susisiekė UAB „Kauno autobusų“ atstovai ir pranešė, jog minėtus vairuotojus nustatė.

„UAB „Kauno autobusai“ atliko tarnybinį patikrinimą, nustatė skaitytojos skunde minėtus vairuotojus, kurie bendrovės vadovybei pateikė paaiškinimus.

Autobuso vairuotojui S.C. už autobuso vairuotojo pareiginių nuostatų 3.1.6 p. (vykdo keleiviniame kelių transporte naudojamų bilietų ūkio taisyklių reikalavimus ir savalaikiai atsiskaito su bendrove už parduotus bilietus) pažeidimą 2015 m. birželio 1 d. pareikštas papeikimas. Autobuso vairuotojui A.L. – pastaba.

Pasak bendrovės „Kauno autobusai“ Keleivių vežimo tarnybos vadovo Rimo Stankaičio, vartotojams siekiame teikti kokybiškas paslaugas, o tokie atvejai vienu kirčiu nubraukia viso kolektyvo pastangas, kad keleiviams būtų geriau. Todėl visuomet reaguojame į keleivių pastabas ir nusiskundimus, pagal galimybes stengiamės ištaisyti klaidas.

Kita vertus, keleiviai irgi privalo žinoti tvarką bei atidžiai pasitikrinti, ar gavo tokį bilietą, kokio prašė, ar aktyvavo terminuotą e. bilietą, ar jis tebegalioja“, – rašo „Kauno autobusų“ viešųjų ryšių specialistė R. Tarandė.

Dar kartą raginame viešojo transporto keleivius, pastebėjusius, jog vairuotojas netinkamai elgiasi, parduoda senus bilietus, veža kitokiomis kainomis ar dar kaip nors nusižengia taisyklėms, praneškite apie tai UAB „Kauno autobusai“ atstovams. Juk keleiviai moka už paslaugas, kurios turi būti suteiktos kokybiškai. Jei keleiviai atstovams paaiškins situacijas, į kurias papuolė, ir tiksliai pasakys maršrutą, bus galima greičiau išsiaiškinti taisykles pažeidinėjantį vairuotoją ir užtikrinti geresnę vežimo paslaugos kokybę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA