Stabdomas aukojimas: vėžiu sergančios moters padėka | Kas vyksta Kaune

Stabdomas aukojimas: vėžiu sergančios moters padėka

Asmeninio archyvo nuotr.

Vos paskelbus pagalbos kauniečių šeimos pagalbos šauksmą, į jį atsiliepė daug geros širdies žmonių. Per 24 valandas paaukota beveik visa reikalinga suma, už kurią bus nupirkti vaistai vėžiu sergančiai dviejų mergaičių motinai. Moteris neslepia džiaugsmo ašarų ir dėkoja visiems prisidėjusiems.

„Dar vakar ryte mano ir mano artimųjų galvose sukosi tie patys klausimai: ką daryti, kur kreiptis, ką parduoti, iš ko pasiskolinti, kaip surinkti pinigų bent pirmai vaisto dozei ir pratempti bent porą savaičių? 66 tūkst. eurų suma visam gydymo kursui atrodė nepasiekiama svajonė.

Tikėjau, kad stebuklų būna. Dabar matau, kad jie vyksta. Visų jūsų dėka, šiandien turiu viltį pabūti čia bent šiek tiek ilgiau ir pamatyti, kaip mano mažoji dukra Marija vedama vyresnėlės Martos rugsėjo 1-ąją keliaus į mokyklą…

Esu be galo dėkinga visiems Jums ir kiekvienam iš Jūsų, kurie aukojote pinigus, rašėte, skambinote. Dėkoju už kiekvieną Jūsų paaukotą eurą, kiekvieną atjautos ir palaikymo kupiną žodį, kiekvieną patarimą.

Dėkoju savo ir savo artimųjų vardu. Ačiū Jums labai“, – padėkoje rašo pagalbos prašiusi Monika Vilčinskienė.

Geraširdžiai žmonės skubiai kibo į pagalbą ir neprireikė daug laiko, kad vaistams reikalinga suma būtų surinkta. Vos paskelbus informaciją, portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pradėjo klausinėti apie užsienio sąskaitas, mat norintys prisidėti, šiuo metu gyvena ir svetur. Prie paramos prisidėjo ir farmacijos kampanijos, kurios gamina reikiamą vaistą nuo vėžio.

Toks prašymas parodė, jog iš ties esame stipri tauta ir suvieniję jėgas galime net kalnus nuversti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA