Skelbiamas gražiausio Kauno ir Lietuvos gėlyno konkursas | Kas vyksta Kaune

Skelbiamas gražiausio Kauno ir Lietuvos gėlyno konkursas

Archyvo/ R. Tenio nuotr.

Lietuvos gyventojai vėl kviečiami dalyvauti daugiabučių namų aplinkos puoselėjimo konkurse „Gražiausias gėlynas balkone ir prie daugiabučio“. Pirmą kartą prie aplinkos gražinimo konkurso organizatoriai kviečia prisijungti ir daugiabučių namų balkonuose gėles auginančius gyventojus.

„Administruodami daugiabučius namus stengiamės ne tik profesionaliai teikti jų priežiūros paslaugas, bet ir puoselėti jų aplinkos priežiūros kultūrą. Tvarkinga, graži ir jauki aplinka gyventojus skatina dažniau būti savo kieme, bendrauti su kaimynais, labiau rūpintis aplinkos švara bei rodyti pavyzdį aplinkiniams. Kviečiame savo namus puošti gėlynais ir dalintis nuotraukomis šiame konkurse“, – sakė konkursą organizuojančios bendrovės „Mano būstas“ daugiabučių namų administravimo departamento direktorius Mindaugas Genys.

Du metus iš eilės gražiausiu Lietuvos gėlynu buvo išrinktas Šiaulių miesto gėlynas prie Korsako g. 28 namo. Ši iniciatyva kasmet paskatina gyventojus pasidalinti mažiausiai 100 gėlynų nuotraukomis iš visos Lietuvos.

Konkursą organizuojantys daugiabučių namų administratoriai primena, kad iniciatyvos tikslas – populiarinti tradicijas gražinti daugiabučių kiemus, paskatinti gyventojus rūpintis bendra nuosavybe, kurti vietos bendruomenes. Konkursas šiemet organizuojamas penktus metus iš eilės.

Konkursas vyksta iki birželio 8 dienos, 12 val. Visi Lietuvos gyventojai kviečiami balsuoti ir dalintis savo gėlynų nuotraukomis.

Kaip dalyvauti konkurse? Socialiniame tinkle www.facebook.com/kalbakaimynai skelbkite
gėlynų balkonuose ir prie daugiabučių nuotraukas (tiek savo įrengtų, tiek atsitiktinai pastebėtų). Būtinai nurodykite tikslų gėlyno adresą. Jeigu žinote – gėlyno savininko vardą ir pavardę. Nuotrauka pasidalinkite ir savo sienoje.

Laimės daugiausiai „like“ surinkę gėlynai. Bus renkamas gražiausias Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir visos Lietuvos gėlynas.

Apdovanojimus įsteigė daugiabučius namus prižiūrinčios „Mano būstas“ grupės įmonės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA