Kitoks policininkų savaitgalis | Kas vyksta Kaune

Kitoks policininkų savaitgalis

Archyvo/ Kas vyksta Kaune nuotr.

Praprastai policijos ataskaitos mirga nuo įvairiausių pranešimų. Papirkinėjimai, kyšiai, eismo įvykiai ir kiti įstatymų nusižengimai yra policininkų kasdienybė. Tačiau šis savaitgalis – išimtis.

Nors visas centras buvo paskendęs Kauno Hanzos dienose, rimtesnių įstatymų laužymų išvengta. Štai šeštadienį neužfiksuotas nei vienas rimtas įvykis, dėl kurio būtų verta tai įtraukti į šalies policijos suvestines. Nors Kauno gimtadienio šventės metu buvo sustiprintos pareigūnų pajėgos, nes reikėjo užtikrinti viešąjį saugumą, galima sakyti, jog diena praėjo ramiai. Sulaikyti keli asmenys dėl viešosios tvarkos pažeidimų bei užfiksuotos smulkios vagystės.

Štai sekmadienį padaugėjo vagysčių ir sveikatos sutrikdymų. Savaitės pabaigoje užfiksuotos trys vagystės, kurių bendras nuostolis – 520 eurų. Galima sakyti, kad tai nėra labai stulbinama suma, nes pasitaiko, jog iš vieno žmogaus dešimtimis tūkstančių pasisavina kiti.

Policijos ataskaitoje sekmadienį atsiranda ir trys sveikatos sutrikdymai. Visuose iškvietimuose buvo smurtas artimojoje aplinkoje. Prieš moteris rankas pakėlę vyriškiai sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Nei vagystės, nei sveikatos sutrikdymai nepateko į šalies suvestinių sąrašą, jį užpildė kiti miestai, nors paprastai ir Kauno vardas jose dažnai yra minimas. Tad galima sakyti, jog savaitgalis Kaune policijos pareigūnams iš ties buvo kitoks, nes nereikėjo ieškoti dingusių žmonių, vykti į baisias avarijas ar sulaukti 20-ies eurų kyšio pasiūlymų. Visų Kauno Hanzos dienų metu nei vienas asmuo iš šventės nepristatytas į policijos komisariatą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA