Šeštadienio vakarą Lietuva bandys užkariauti Europą | Kas vyksta Kaune

Šeštadienio vakarą Lietuva bandys užkariauti Europą

DELFI nuotr.

Sėkmingai antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodę Lietuvos atstovai Vaidas Baumila ir Monika Linkytė šeštadienio vakarą finale pasirodo septinti. Tokį eilės numerį lėmė ištraukti burtai paskelbus pusfinalio rezultatus.

„Eurovizijos“ finale V.Baumilos ir M.Linkytės pora Europos žiūrovus bandys sužavėti paprasta, tačiau linksma bei pagardinta saldžiais bučiniais Vytauto Bikaus sukurta daina „This time“.

„Tai geriausia repeticija, kokią esam turėję čia. Ir tai labai gerai nuteikia vakarui, – entuziastingai kalbėjo Vaidas, nulipęs nuo scenos. – Monika judėjo ant scenos taip, kaip dar niekada, nes avėjo sportiniais batais. O aukštakulniai yra aukštakulniai… Mane kostiumas irgi įpareigoja. Bet viskas gerai. Mūsų numeris septyni, visi žino, kad tai laimingas skaičius…“ – juokavo Vaidas, rodydamas į lietuvių persirengimo kambario numerį.

Kokios vietos lietuviai tikisi finale? „Kad ir kokią vietą užimsime finale, ji bus gera mums ir Lietuvai. Noriu pakviesti visus žiūrėti transliaciją – tai bus vienas nerealiausių šou, koks tik įmanomas televizijoje“, – DELFI sakė V. Baumila.

[susije_video kurie=””]

Be lietuvių poros ir dar dviejų Baltijos valstybių atstovų, finale dalyvauja Slovėnijos, Prancūzijos, Izraelio, Didžiosios Britanijos, Armėnijos, Serbijos, Norvegijos, Švedijos, Kipro, Belgijos, Austrijos, Graikijos, Juodkalnijos, Vokietijos, Lenkijos, Latvijos, Rumunijos, Ispanijos, Vengrijos, Gruzijos, Azerbaidžano, Rusijos, Albanijos ir Italijos dainininkai.

Šiemet jubiliejinėje 60-oje “Eurovizijoje” rengėjai pakvietė dalyvauti ir australus, kurie yra dideli šio dainų konkurso fanai.

„Eurovizijos“ finalo pradžia – šeštadienį 22 valandą.

Transliaciją galima stebėti čia>>>

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA