Skaitytojas: man keturiolika ir aš skatinu sportuoti kitus | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: man keturiolika ir aš skatinu sportuoti kitus

Asmeninio archyvo nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė itin pozityvus skaitytojo Dovio laiškas. Keturiolikmetis pasakoja, jog prieš kelis metus pradėjo sportuoti ir dabar susilaukia daug merginių dėmesio ir jaučiasi puikiai. Kviečiame sužinoti kauniečio istoriją ir patiems užsikrėsti sporto liga.

„Sportuoti sugalvojau kai man buvo 12 metų. Tai pradėjau nuo bazinių pratimų: prisitraukimai, atsispaudimai, atsilenkimai. Bet tai dar nebuvo nei sportas, nei hobis, tiesiog laisvalaikis. Dar tik 6 prisitraukimus padarydavau.

Sportuot pasiskatinau pats, nes svajojau turėti gražų kūną. Draugai neprieštaravo. Kartais sportuodavome kartu. Tėvai labai gyrė. Kai pradėjau aktyviai sportuot lauke, gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę.

Turiu daug bendraminčių, kurie nori tobulėti ir daug pasiekti. Vienas iš jų – E. Senuta. Dabar jisai motyvuoja mane. Su viena ranka padaro 7 prisitraukimus.

Su klasiokais nėra ką palyginti. Iš klasės padarau daugiausiai prisitraukimų. Kartais pamokau ir kitus, jei jie nori kažką išmokti ant skersinio. Net nežinau, ar klasiokai pavydi.

Fiziškai sustiprėjau sportuodamas. Mergaitės sako, kad gražus, tobulas ir t.t. Kol nesportavau, negavau tiek dėmesio socialiniame tinkle „Facebook“. Dabar daugumai žmonių ir aš pasidariau motyvacija. Gaunu daug dėmesio iš merginų. Taip pat gaunu klausimų, susijusiu su mano sportu „Gatvės gimnastika“. Dabar man 14 metų“, – savo laiške pasakojo skaitytojas.

Pabandykite sportuoti ir jūs, galbūt visai patiks ir tapsite pavyzdžiu kitiems.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA