Kauniečiams – proga išvysti tai, ką „X Faktoriaus“ žiūrovai pamatys tik rudenį | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams – proga išvysti tai, ką „X Faktoriaus“ žiūrovai pamatys tik rudenį

Organizatorių nuotr.

Gegužės 23-24 dieną kauniečiai kviečiami praleisti stebint muzikaliausią televizijos šou – „X Faktorius“. Tai puiki galimybė pirmiesiems išvysti tai, ką žiūrovai pamatys tik rudenį. Dalyviai, praėję šou rengėjų atrankas, pirmą kartą pasirodys prieš teisėjus.

DAUGIAU INFORMACIJOS APIE RENGINĮ>>>

Apie šlovę svajojančius vertins charizmatiškasis atlikėjas Marijonas Mikutavičius, dainininkas, ko gero išskirtiniausio juoko savininkas Saulius Prūsaitis, muzikantas, dainų autorius, grupės BIX narys Saulius Urbonavičius-Samas ir populiariausia dainininkė Lietuvoje, M.A.M.A. apdovanojimų lyderė Justė Arlauskaitė-Jazzu. Ką ilgametę patirtį scenoje turintys muzikos pasaulio atstovai pasakys scenos naujokams? Ar sužavėti teisėjus užteks tik ispūdingo balso?

Projekto rengėjai pažada – filmavime netrūks ne tik įspūdingų pasirodymų, bet ir bet ką prajuokinti galinčių teisėjų kalbų. Į „X Faktoriaus“ filmavimus visuomet susirenka ovacijų ir šūksnių dalyviams negailinti minia, tad laikas, praleistas salėje, būna puikus.

Filmavimuose, kurie vyks Kauno sporto halėje, gali dalyvauti visi norintys. Tereikia apsilankyti šiame puslapyje, įvesti nuolaidos kodą XFAKTORIUS2015 į nuolaidos laukelį ir atsispausdinti bilietą. Galite pasirinkti, kuris filmavimo laikas yra jums geriausias. O jei esate tikras projekto „X Faktorius“ gerbėjas, kviečiame dalyvauti visuose filmavimuose.

Atsispausdinus bilietą privaloma registracija el. paštu xfziurovai@tvmanija.lt Tereikia parašyti savo ir draugų vardus pavardes, kurie žada dalyvauti projekto „X Faktorius“ filmavimuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA