Burbuliatorius šį sezoną kauniečius pasitiks kitoje vietoje | Kas vyksta Kaune

Burbuliatorius šį sezoną kauniečius pasitiks kitoje vietoje

B. Dragūno nuotr.

Į miestą grįžta linksmoji muilo burbulų šventė – Burbuliatorius. Jau pirmadienį burbulai užlies miestą, tik šį sezoną tai vyks kitoje Kauno vietoje.

Jau šeštus metus iš eilės kauniečiai renkasi į sutartą vietą ir pučia muilo burbulus. Šiais metais 8 kartus per vasarą taip pat bus galima pasinerti į spalvotų burbulų fiestą. Jau pirmadienį, gegužės 25-ąją užplūs pirmoji Bubruliatoriaus banga. Kokia ji bus priklausys tik nuo pačių miestiečių.

„Paprastai žmonės būna labai to pasiilgę, tad per atidarymą labai daug prisirenka. Dėl to sezono atidarymas išsiskiria iš kitų Burbuliatoriaus dienų“, – kalbėjo organizatorius Julius Narkūnas.

Dėl Laisvės alėjos rekonstrukcijos šį sezoną Burbuliatorius burbuliuos ne prie soboro. Jau pirmadienį visi muilo burbulų mėgėjai renkasi 18.30 val. prie Kauno pilies. Organizatoriai tikina, jog burbulai į dangų kils nuo Neries pusės.

Norintys prisijungti ir kartu su visais vasarą paburbuliuoti, kviečiami prie Kauno pilies ateiti ir atsinešti muilo burbulus šiomis dienomis, kas antrą pirmadienį, t.y. 05 25, 06 08., 06 22, 07 06, 07 20, 08 03, 08 17, 08 31.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA