„Žalgirio“ žvaigždžių alėją papildė dar vienas rankos įspaudas | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ žvaigždžių alėją papildė dar vienas rankos įspaudas

R.Tenio nuotr.

70-ojo Kauno „Žalgirio“ sezono uždarymo proga „McDonald‘s“ žvaigždžių alėjoje įamžintas komandos vyriausiojo trenerio Gintaro Krapiko delno įspaudas. Tai jau 15-oji ranka, patekusi į šią šlovės alėją.

Įvertinus G. Krapiko nuopelnus bei pastangas garsinant legenda tapusią laikinosios sostinės krepšinio komandą, šiųmetę žvaigždę „McDonald‘s“ alėjoje buvo nuspręsta skirti būtent jam. Komandos žaidėjų ir krepšinio aistruolių gerbiamas treneris savo delno įspaudą atidengė šalia tokių krepšinio garsenybių kaip Arvydo Sabonio, Roberto Javtoko, Manto Kalniečio ir kitų žaidėjų delnų įspaudų.

„Be abejo jaučiuosi pamalonintas turėti savo anspaudą tarp tikrai labai daug „Žalgirio“ komandai davusių krepšininkų. Iš kitos pusės, tai labai stipriai įpareigoja. Norisi, kad „Žalgirio“ vardas visad išliktų tik aukštumoje, o tai padaryti nėra lengva“, – džiaugsmo neslėpė tik rankos įspaudą palikęs Kauno „žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

Tai jau 15-asis įspaudas krepšininkų alėjoje. Tradicija pradėta nuo 2002-ųjų metų. Tuomet rankas grindinyje paliko net keturi krepšininkai. Vėliau kiekvienais metais išrenkamas vienas geriausias. G. Krapikas tikina, kad į kitų metų šlovę gali pretenduoti Artūras Milaknis, nes trenerio žodžiais tariant: „Jis šį sezoną žaidžia magišką žaidimą“.

Jubiliejinio sezono uždarymo šventėje žalgiriečiai tradiciškai galėjo susitikti su sirgaliais, su jais pabendrauti ar įsiamžinti bendrose nuotraukose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA