J.Mačiulis džiaugiasi trečia mergaite šeimoje | Kas vyksta Kaune

J.Mačiulis džiaugiasi trečia mergaite šeimoje

delfi.lt 2015/05/12 14:28
DELFI nuotr.

Madrido „Real“ klubui atstovaujančio krepšininko Jono Mačiulio žmona Agnė antradienį pagimdė trečią atžalą. Jiems gimė dukra – trečioji mergaitė šeimoje.

DELFI kalbintas Jonas Mačiulis džiaugėsi, kad tiek mama, tiek mažylė jaučiasi puikiai. „Atrodo, viskas yra gerai. Jos yra Lietuvoje, o aš – užsienyje, vis dar žaidžiu krepšinį“, – sakė J. Mačiulis.

Praėjusią savaitę aplankyti šeimos į Lietuvą grįžęs J. Mačiulis nesulaukė dukros gimimo, tačiau šiandien šeštą valandą ryto jį pažadino ne žadintuvas, o SMS žinutė su naujagimės nuotrauka.

Tai jau trečioji Jono Mačiulio ir žmonos Agnės dukra, kurią pora pavadino Kotrynos vardu. Mergaitė gimė 4090 gramų svorio ir 53 centimetrų ūgio.

„Kamilė, Klaudija ir Kotryna – trys vardai iš K raidės. Mums asmeniškai šie vardai yra labai gražūs , o visai tautai juk neįtiksi“, – juokėsi vyras.

Paklaustas, kaip į sesutės atėjimą reagavo kitos J. Mačiulio atžalos, vyras sakė, kad mergaitės laukė kūdikio gimimo.

„Žinoma, mažoji dar nelabai supranta, bet vyresnioji duktė jau žinojo ir labai laukė sesutės atėjimo“, – DELFI sakė krepšininkas.

J. Mačiulis neslėpė džiaugsmo dėl dukros gimimo, tačiau paminėjo, kad bandys susilaukti ir sūnaus.

„Gydytojai sakė, kad veikiausiai bus mergaitė, bet aš vis tikėjausi berniuko, tačiau daktarai šiais laikais retai kada klysta. Bandysime ir toliau, lauksime berniuko“, – sakė vyras.

Į Lietuvą Jonas Mačiulis sugrįš birželio mėnesį, kur planuoja praleisti likusią vasarą.

Naujiena apie dukros gimimą vyras pasdalijo ir „Instagram” paskyroje: „Kotryna Maciulyte 12.05.2015″. Vyrą puolė sveikinti draugai, artimieji ir krepšinio mylėtojai.

A photo posted by Jonas Maciulis (@jonasmaciulis8) on

Mačiuliai susituokė prieš ketverius metus Monake.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA