Po 4 parų į namus grįžo dingęs senolis, artimieji ieško, kam atsidėkoti | Kas vyksta Kaune

Po 4 parų į namus grįžo dingęs senolis, artimieji ieško, kam atsidėkoti

Skaitytojų nuotr.

Prieš beveik 5 paras dingo senolis, o vakar artimiesiems vėl užsižiebė šviesa, mat nepažįstami žmonės parvežė dingusį vyrą prie pat namų. Tačiau artimieji nespėjo atsidėkoti, tad dabar ieško senelį į šeimą grąžinusių geradarių.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ skelbė, jog savaitės pradžioje iš savo namų išėjo vyresnio amžiaus senolis ir galimai pasiklydo. Senolio paieškoms buvo sukeltos visos specialiųjų tarnybų pajėgos. Vyro ieškota ir su kinologų pagalba, ir sraigtasparniais, tačiau paieškos buvo bevaisės. Artimieji laidojo viltis, kad pavyks senolį surasti gyvą, tad jau norėjo užsakyti mišias.

Tačiau paieškų išvargintoje šeimoje vėl suspindo šviesa. Nepažįstami žmonės atvežė senolį prie pat namų ir čia jį paleido. Laimės ašaros užpildė močiutės akis, o dingusio vyro šiluma vėl užliejo moters rankas. Artimieji pasakoja, jog šoko ir laimės būsenoje nebuvo kaip atsidėkoti senolį grąžinusiems žmonėms.

„Močiutė, kaip ir senelis, yra kurčniabylė ir nieko negirdi. Žmonės nežinojo, kad namuose yra ir girdinčių žmonių, tad pamatę, jog močiutė negirdi, jie apsisuko ir išvažiavo. Labai norime surasti šiuos žmones, kurie grąžino ramybę į mūsų namus“, – kalbėjo į redakciją kreipusi Laura.

Dingusio senolio šeima pasakoja, jog močiutė matė, kad senelį žmonės parvežė vakar apie 23 valandą. Jie atvažiavo tamsiu, galbūt juodu, autobusiuku. Tai buvo vyras ir žmona. Artimieji tikina, jog šie žmonės žinojo adresą, nes senelį pristatė prie pat namų.

„Pats senelis jau nelabai orientuojasi, o ir pačiam šokas buvo. Jis sakė, kad lyg soduose buvo, tačiau nelabai galima juo tikėti. Norime žmonės ne tik atsidėkoti, bet ir išsiaiškinti, kur rado senelį“, – sakė artimieji.

Vyriškis iš namų Sargėnuose išėjo sekmadienį ryte, o į namus grįžo tik vakar vakare. Artimieji tikina, jog senolis buvo nevalgęs, nusilpęs ir gerokai sulysęs, tačiau sveikata nesiskundžia ir dabar laikosi puikiai.

Jei žinote, kas atvežė senolį į namus, praneškite telefonu 867214671 arba parašykite artimųjų „Facebook“ profilyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA