Dėl dviračių lenktynių bus uždarytas transporto eismas | Kas vyksta Kaune

Dėl dviračių lenktynių bus uždarytas transporto eismas

"Kas vyksta Kaune" nuotr.

Šį sekmadienį, gegužės 10 d., nuo 7 val. iki 18.30 val. vyks Kauno dviračių lenktynės, Bigbank Lietuvos plento taurės‘2015 II etapas. Lenktynių metu bus uždarytas transporto eismas M. K. Čiurlionio tiltu ir Europos pr. atkarpa nuo M. K. Čiurlionio tilto iki Veiverių gatvės.

Šie apribojimai nebus taikomi spec. tarnybų transportui ir miesto autobusams, kurie kursuos pagal pakeistą grafiką (daugiau informacijos čia). Eismas bus visiškai uždarytas per lenktynes nuo 10.30 val. iki 11.30 val., nuo 12 val. iki 13.30 val. ir nuo 14 val. iki 17 val.

Tarp lenktynių laiko galima išvažiuoti iš Europos pr. ir Vinčų g. tik į Vilties g. ir Veiverių g. pagal eismo reguliuotojo nurodymus. Eismas nuo Vilties-Vinčų g-Europos pr. sankryžos į stoties/centro pusę bus pilnai uždarytas.

Viso renginio metu Fredos miestelio gyventojams bus palikta išvažiavimo juosta į Vilties g. Nuo 17 val. bus galima išvažiuoti į Veiverių g. ir Vilties g. pusę. Eismas atidaromas nuo 18.30 val. Prie išvažiavimų budės teisėjai. Eismas iš O.H. Minkovskių g. į Europos pr. ir per M.K.Čiurlionio tiltą bus uždarytas nuo 7 iki 18.30 val. Renginio metu koreguojamas viešojo transporto autobusų eismas.

„Kviečiame visus norinčius dalyvauti Kauno dviračių lenktynėse gegužės 10 d. ir jas stebėti kaip žiūrovams. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – kalbėjo renginio organizatoriaus – VšĮ „Dviratai“ – atstovai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA