Karštas komentaras iš medikus vadavusio vaikino lūpų: traukėme, nes jie buvo sąmoningi | Kas vyksta Kaune

Karštas komentaras iš medikus vadavusio vaikino lūpų: traukėme, nes jie buvo sąmoningi

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Šią naktį Birželio 23-osios gatvėje įvyko paramedikų, skubėjusių pas sunkų ligonį, avarija. Jos metu sužaloti keli žmonės. Pro šalį važiavę kauniečiai iš karto sustojo padėti. Pribėgus prie apvirtusio medikų automobilio, vaikinas pamatė, jog yra prispaustų žmonių ir nedelsiant ėmėsi juos vaduoti.

Pro avarijos vietą važiavęs kaunietis (redakcijai vardas žinomas) prieš akis išvydo ant stogo apvirtusį greitosios medicininės pagalbos automobilį. Vaikinas tikina, jog paties eismo įvykio nematė, tačiau nedvejodamas sustojo padėti.

„Nebuvo jokių jausmų ir šoko. Automobilis jau buvo apvirtęs, bėgom gelbėti, juk neliksi abejingas. Be manęs dar buvo 5 žmonės, kurie padėjo ištraukti nukentėjusiuosius. Maždaug per 8 minutes ištraukėm prispaustą moterį ir tada atvyko medikai. Vairuotojas sugebėjo pats išlipti“, – pasakojo prispaustų žmonių gelbėtojas.

Neabejingas kaunietis tikina, jog traukti žmones ryžosi dėl to, jog jie buvo sąmoningi. Jei nukentėjusieji nebūtų bendravę, ties apvirtusiu automobiliu susirinkę žmonės nebūtų traukę, mat taip galima pakenkti žmogui.

„Ten tokia mėsmalė gavosi. Neštuvai iškritę, kai kurios pertvaros išlūžę. Mes lindom ir laužėm, kad galėtumėme atlaisvinti prispaustą moterį. Reikėjo skubėti, nes nežinojome, koks yra automobilio stovis“, – kalbėjo kaunietis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA