„BMW“ smūgis į reanimobilį: medikų automobilis apvirtęs, gydytojas ligoninėje | Kas vyksta Kaune

„BMW“ smūgis į reanimobilį: medikų automobilis apvirtęs, gydytojas ligoninėje

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Penktadienio paryčiais į eismo įvykį pateko greitosios medicinos pagalbos reanimobilis, skubėjęs pas sunkų ligonį. Po susidūrimo su „BMW“ automobiliu, spec. paskirties automobilis vertėsi, o brigados gydytojas atsidūrė ligoninėje.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad penktadienio naktį, apie 3 valandą, Taikos prospekto ir Birželio 23-osios gatvės sankryžoje susidūrė „BMW“ ir greitosios medicinos pagalbos automobiliai. Po susidūrimo medikų automobilis vertėsi, užšoko ant skiriamosios juostos ir kelionę baigė atsitrenkęs į stulpą.

Atvykę ugniagesiai išvadavo greitosios medicinos pagalbos ekipažo narius. Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė greitosios pagalbos budinti gydytoja, reanimobilio gydytojas dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę, vairuotojas po medikų apžiūros išleistas sveikti į namus. Tuo tarpu avariją sukėlęs „BMW“ vairuotojas skundėsi kojos skausmais.

Teigiama, kad greitosios pagalbos automobilis pas ligonį važiavo su įjungtais garsiniais ir šviesos signalais, suteikiančiais pirmumo teisę kelyje.

Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA