Skaitytojos pasipiktinimas: kelionė į darbą užtruko 2 valandom ilgiau nei įprastai | Kas vyksta Kaune

Skaitytojos pasipiktinimas: kelionė į darbą užtruko 2 valandom ilgiau nei įprastai

Kas vyksta Kaune nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakcją užplūdo žinutės, kuriose kauniečiai piktinasi eismo organizavimu mieste.

Skaitytoja Agnė pasidalino savo patirtimi, ką jai teko patirti, kol pasiekė savo darbo vietą. Kelionė trečiadienio rytmetį jai užtruko dviem valandom ilgiau nei įprastai. Per panašų laiką galima pasiekti ir uostamiestį, o skaitytojai pavyko įveikti tik 15 km.

„Norėčiau išreikšti pasipiktinimą dėl šio ryto eismo sąlygu atkarpoje Vaišvydava – Gelezinkelio stotis.

Vos tik išjudėjus iš namų Vaišvydavoje, jau Didžiojoje gatvėje stojome į kamštį, jis tęsėsi iki pat žiedinės sankryžos. Judėjimas šioje atkarpoje stringa del kelio darbų ant viaduko i HES’ą. Visi sukantys į dešinę pusę iš žiedinės sankryžos strigdina tuos, kuriems reikia važiuoti į Vaidoto gatvę.

Pagaliau pravažiavus minėtą žiedinę sankryžą, už kelių šimtų metrų vėl stojame į kitą eismo spūstį, kurioje, ačiū Dievui, vos vos judėdami, praleidžiame nuostabią rytinę valandą.

Visas šis malonumas nuvažiuoti iki darbo kainavo dvi papildomas valandas, daug nervų ir sugadino nuotaiką visai dienai.

O kas pasakys, kad taip nebus visą likusią savaitę?

Vaišvydava ir aplinkiniai mikrorajonai yra visiškai izoliuoti nuo miesto centro ir negana to, kad neturime tilto (o darbovietė ir darželis yra iš karto už jo), dar turime kentėti kelininkų, vandentiekių tiesimo projektus…

Na kaip “žymus klasikas“ pasakė – tai tik nereikšmingas keliukas į sodus…

Nežinau, kur butu galima oficialiai kreiptis su tokio tipo bėdomis, bet tikiuosi, gal paviešinimas padėtų atkreipti dėmesį į šią nesibaigiančią problemą“, – baigdama laišką rašo skaitytoja Agnė.

Primename, kad antradienį prasidėję vandentiekio įrengimo darbai paralyžavo vienintelę kelio atkarpą, kuria Panemunės ir aplinkinių rajonų gyventojams galima pasiekti miesto centrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA