Nelegalių „Taikos dragų” dalyviams – liūdna žinia iš eismo saugumo komisijos | Kas vyksta Kaune

Nelegalių „Taikos dragų” dalyviams – liūdna žinia iš eismo saugumo komisijos

R.Tenio nuotr.

Pirmą kartą susirinkusi naujoji Kauno saugaus eismo komisija nusprendė tramdyti „greitus ir įsiutusius“ Kauno jaunuolius.

Miesto kelių policijos valdyba kreipėsi su prašymu įrengti papildomus ženklus, ribojančius automobilių stovėjimą Taikos prospekte ties 149-uoju pastatu vakariniu metu nuo 20 val. iki 5 val. teigė, kad minėtoje aikštelėje ketvirtadienio vakarais susirenka keli šimtai automobilistų.

„Jaunesni vairuotojai rengia nelegalias varžybas, jos vyksta dėl to, kad apie 200 automobilių atvažiuoja stebėti. Pašalinus žiūrovus, nebus tikslo lenktyniauti“, – posėdyje sakė kelių policijos viršininkas Danas Česnauskas.

[susije_video kurie=””]

Komisijos pirmininkas Rimantas Mikaitis pašmaikštavo, kad galbūt kitame komisijos posėdyje vėl reikės grįžti prie šio klausimo, nes jaunuoliai su automobiliais renkasi ir kitose miesto vietose, kur bando lenktyniauti.

Policijos vadas dar pridūrė, kad jaunuoliai, demonstruodami automobilių galimybes, iš jų „išspaudžia“ tiek, kiek gali ir iki nelaimės trūksta labai nedaug.

„Jų tikslas toks, kad juos gaudytų“, replikavo D.Česnauskas ir patikino, kad policija ir toliau stebės jaunuolių susibūrimo vietas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA