Keturių automobilių avarija Ringauduose: yra nukentėjusių, tarp kurių ir krepšininko šeima | Kas vyksta Kaune

Keturių automobilių avarija Ringauduose: yra nukentėjusių, tarp kurių ir krepšininko šeima

R.Tenio nuotr.

Sankryžoje ties Ringaudais ir Akademija įvyko didelė avarija. Keturi automobiliai apgadinti, yra sužeistų. Spėjama, jog nelaimė įvyko dėl vieno vairuotojo sveikatos sutrikimų. Neoficialiais duomenimis, į avariją pateko žinomo krepšininko šeima.

Maždaug apie 13.30 val. važiuojant į Ringaudus, vairuotojas nesuvaldė automobilio ir rėžėsi į ta pačia kryptimi judėjusius automobilius. Liudininkai pasakoja, jog visi trys automobiliai stovėjo prie sankryžos antroje juostoje ir ruošėsi užsidegus žaliam šviesoforo signalui sukti į kairę ir pasiekti Ringaudų gyvenvietę.

Pirmąją juosta atskriejo „VW“ automobilis ir rėžėsi į stovinčias transporto priemones. Apgadintų automobilių vairuotojas tikino, jog kaltininkui ko gero pašlijo sveikata ir jį ištiko epilepsijos priepuolis.

„Jis visas purtėsi, greičiausiai epilepsija, nes esu tai ne kartą matęs. Nesuvaldė automobilio ir visus apgadino“, – apie avarijos detales pasakojo eilėje stovėjusio „Citroen“ automobilio vairuotojas.

Avariją sukėlusiam vyrui prireikė medikų pagalbos. Jis skubiai išvežtas į gydymo įstaigą. Eismo įvykio metu taip pat nukentėjo ir „Audi“ automobiliu važiavęs vaikas. Neoficialiais duomenimis, šį automobilį vairavo krepšininko Tado Klimavičiaus žmona. Po avarijos ją ir šoką patyrusį vaiką pasiėmė artimieji.

Būtent „Audi“ automobilis apgadintas labiausiai. Jis prie sankryžos stovėjo pirmas ir jam kliuvo smarkiausia smūgio jėga. Liudininkų teigimu, moteris iš šoko dar pati važiavo sankryžoje ir sustojo ties stulpu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA