„Žalgirio“ arena viena pirmųjų pradėjo „Darom 2015“ akciją | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ arena viena pirmųjų pradėjo „Darom 2015“ akciją

Organizatorių nuotr.

Žaliosios strategijos kryptį pasirinkusios Kauno „Žalgirio“ arenos kolektyvas savo ryžtą įrodė darbais. Artėjant šį savaitgalį vyksiančiai švarinimosi akcijai „Darom 2015“, kauniečiai vieni pirmųjų suskubo rūpintis savo aplinka.

Suvienijus jėgas su „Žalgirio“ arenoje įsikūrusio „Callcredit“ biuro, arenos maitinimo operatoriaus „Amber Food“ ir viešbučio „Park Inn Kaunas“ darbuotojais, trečiadienio popietę buvo tvarkomos „Žalgirio“ arenos prieigos.

Didžiausias dėmesys buvo skirtas ne tik šiukšlių surinkimui, bet ir ištryptos žolės atsodinimui. Ištryptose vietose buvo purenama ką tik įšalo atsikračiusi žemė ir iš naujo sėjama netrukus turėsianti sužaliuoti žolė.

„Vienas pagrindinių mūsų įgyvendinamos žaliosios strategijos tikslų – švari ir tvarkinga aplinka. Prie to gali prisidėti kiekvienas: tiek dalyvaudamas švarinimosi akcijose ar rūšiuodamas atliekas, tiek būdamas tiesiog sąmoningas. Šį kartą nusprendėme atsodinti ištryptą žolę, tačiau tikimės, kad ateityje to daryti daugiau nebeprireiks ir visi iki vieno arenos lankytojai naudosis takeliais. Neabejojame, kad mūsų vykdoma žalioji misija prisidės prie dar tvaresnės aplinkos sukūrimo“, – teigė „Žalgirio“ arenos vykdomoji direktorė Asta Ivanauskienė.

Ji džiaugėsi, kad žaliai baltomis spalvomis pasipuošę tvarkytojai per kelias valandas įvykdė savo planuotus darbus ir tikėjosi, kad „Žalgirio“ arenos pavyzdžiu šį savaitgalį paseks ir daugiau miestiečių. Vieni jų, „Žalgirio“ fanai ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai jau ne pirmus metus prisideda prie „Darom“ akcijų bei tą patį darys ir šiemet.

Kad balandis yra švaros mėnuo patvirtina ir Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo organizuojamos akcijos. Jau antrą kartą per kelias pastarąsias savaites „Žalgirio“ arenos kasoje du nenaudojamus mobiliuosius telefonus galima iškeisti į „Žalgirio“ rungtynių bilietą. Toks sumanymas pasiteisino ir per paskutiniąsias Eurolygos rungtynes, ir prieš artėjančią šio šeštadienio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lyderių dvikovą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA