Jubiliejinis „Barų vakaras“ jau šiandien drebins miesto centrą | Kas vyksta Kaune

Jubiliejinis „Barų vakaras“ jau šiandien drebins miesto centrą

Archyvo nuotr.

Jau dešimtus metus vykstantis „Barų vakaras“ vilios kauniečius išeiti į miestą ir įvairiuose senamiesčio ir Laisvės alėjos baruose linksmai praleisti vakarą. Netrūks geros muzikos, įvairių talentų pasirodymų bei tradicija tapusio „InfoTroleibuso“, kuriame skambės nenutrūkstanti didžėjaus muzika.

Populiariausi Kauno barai ir skirtingo stiliaus muzika –kaip tik tai, ko šiam vakarui reikia. Kaip ir kasmet dalyviai, apsilankę visuose baruose, gaus „Barų vakaro bėgiko“ sertifikatą, o vieno laimingojo lauks papildomas prizas. Pats smagumas dėl to, jog nereikia mokėti atskirai už kiekvieną įėjimą į barą, nes vienas bilietas galioja visiems.

Dešimtus metus iš eilės „Infotroleibusas“ pagal Dj muzikos garsus suks ratus aplink Kauno centrą sujungdamas pačius populiariausius septynis Laisvės alėjos ir Senamiesčio barus, kuriuose vyks įspūdingas gyvos muzikos vakarėlis. Pradedant nuo jaukios akustinės muzikos, įsibėgėjant hiphop‘u, elektroniniais ritmais ir baigiant viską vainikuojančiu rock‘u. Atlikėjai – garsūs, turintys didelį būrį fanų , bei dar tik kylantys alternatyvus talentai.

Organizatoriai tikina, jog pati renginio idėja yra per vieną vakarą aplankyti kuo daugiau barų, susipažinti su miesto naktiniu gyvenimu bei linksmai praleisti laiką. Pagrindinis veiksmas prasidės nuo 20.30 val.

Šiais metais pagrindiniais renginio barais įvardijami „Džem’pub“, „PuntoJazz“, „Jack Pub“, „Lizdas“, „NISha bar’o perspektyva“ bei „Xata“. Organizatoriai sudarė žemėlapį, kad kauniečiai nepasiklystų ir laukia vakare sudalyvaujant tradiciniame 10-ajame „Barų vakarų“ renginyje.

Daugiau apie renginį galite sužinoti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA