Skaitytoja: statybų smarvė užtvindė visą rajoną | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: statybų smarvė užtvindė visą rajoną

R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojos pasipiktinimas, mat dėl prekybos centro statybų darbų, pasklido benzino ir tepalų kvapas po visą Muravos rajoną. Kaunietė tikisi, kad tokių kvapų kitą dieną nebesutiks.

Skaitytoja pasakoja, jog šiandieninis rytas buvo kitoks. Paprastai pažadina gaivus vėjelis pro šiek tiek pravirus langus, o šiandien į namus įsiveržė baisus dvokas. Moteris spėja, kad toki kvapai gali sklisti iš Šiaurės prospekte statomo prekybos centro.

„Nebeįmanoma atsidaryti langų. Visi namai prasmirdo benzino ir tepalų kvapais. Tualete per ventiliacijos angas šis kvapas yra ypatingai aštrus. Balkone buvę skalbiniai taip pat įsigėrė tokios smarvės, tad teks per naują skalbti, kad jie kvepėtų. Aš tiksliai nežinau, iš kur tokia smarvė, nes su ja susiduriu pirmą kartą, tačiau spėju, kad tai gali būti iš netoli esančios statybvietės“, – piktinosi kaunietė.

Moteris tikisi, kad tokie smirdantys statybų darbai greit baigsis ir ji vėl galės mėgautis maloniais ryto kvapais.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog Šiaurės prospekto pradžioje yra statomas vokiečių prekybos centras „Lidl“. Šiuo metu statybvietėje vyksta pagrindiniai pamatų statymo darbai. Šalia stovintis stendas skelbia, jog parduotuvė bus atidaryta šių metų trečią ketvirtį.

Kiti portalo skaitytojai įsitikinę, jog nemalonūs kvapai gali sklisti nuo netoliese renovuojamos degalinės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA