Kauno oro uoste sulaikyti trys teisėsaugos ieškomi asmenys | Kas vyksta Kaune

Kauno oro uoste sulaikyti trys teisėsaugos ieškomi asmenys

Kauno oro uoste Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė tris lietuvius, vengusius teisingumo. Dviejų vyrų ieškojo Marijampolės, trečiojo – Šiaulių policija.

Pirmadienį vidurdienį Kauno oro uoste dirbę pasieniečiai patikrino reisu iš Londono atvykusių keleivių dokumentus. Kontrolės metu paaiškėjo, kad vienas keleivis, 28 metų marijampolietis, turi nemalonumų su teisėsauga.

Informaciją apie šį vyrą duomenų bazėse tikrinę pasieniečiai nustatė, kad nusikaltimo padarymu įtariamo vyro paiešką nuo šių metų kovo pabaigos buvo paskelbęs Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

VSAT pareigūnai apie ieškomojo sulaikymą pranešė paieškos iniciatoriui ir tą pačią dieną vyrą perdavė atvykusiam Marijampolės policijos konvojui.

Analogiškomis aplinkybėmis teisingumo vengusį lietuvį Kauno oro uosto pasieniečiai sulaikė tikrindami vakariniu reisu iš Londono atvykusius keleivius.

Paaiškėjo, kad Jungtinėje Karalystėje nuolat gyvenančio 28 metų lietuvio Marijampolės policija taip pat ieško nuo kovo pabaigos. Vyras įtariamas nusikaltimo padarymu.

Jį pasieniečiai pirmadienį vakare perdavė atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Dar vieną teisingumo vengusį asmenį VSAT pareigūnai sulaikė tikrindami reisu į Londoną ketinusių vykti asmenų dokumentus.

Nustatyta, kad 32 metų Kėdainių gyventojas nuo šių metų balandžio vidurio yra ieškomas Šiaulių policijos kaip asmuo, įtariamas nusikaltimo padarymu.

Pasieniečiai neleido vyrui išvykti į užsienį ir apie jo sulaikymą pranešė paieškos iniciatoriui. Tą pačią dieną kėdainiškis perduotas Kauno policijos patruliams.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 183 asmenis, kurių už nusikaltimus ar pažeidimus ieškojo Lietuvos ir užsienio šalių teisėsauga.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA