Karaliaus Mindaugo prospekte įrenginėjamas šviesoforas ir apšvietimas | Kas vyksta Kaune

Karaliaus Mindaugo prospekte įrenginėjamas šviesoforas ir apšvietimas

Kas vyksta Kaune nuotr.

Karaliaus Mindaugo prospekte įrenginėjamas naujas šviesoforas, kuris užtikrins saugesnį tiesk pėsčiųjų, tiek automobilių eismą. Planuojama jį atidaryti iki vasaros.

Artėjant Panemunės tilto statybų pabaigai, jau dabar įrenginėjami nauji šviesoforai, kurie leis užtikrinti ne tik saugumą, bet ir sureguliuoti automobilių srautus, mat po didžiosios rekonstrukcijos Šančiais pradės važiuoti daugiau automobilių.

Šiuo metu įrenginėjamas naujas šviesoforas Karaliaus Mindaugo ir Juozapavičiaus prospektų sankryžoje. Transporto ir eismo organizavimo skyriaus darbuotojai portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo, jog įrengtos atskiros sekcijos leis saugiai pasukti į kairę pusę. Įrengus tokį šviesoforą bus lengviau pasukti link stoties iš Karaliaus Mindaugo prospekto. Taip pat bus įrengtas dvi pėsčiųjų perėjos, tad jiems nebereikės gatvės kirsti nesaugiose vietose.

Šioje sankryžoje taip pat bus įrengtas kryptinis apšvietimas.

Naujasis šviesoforas pradės veikti iki birželio 1-osios dienos.

Primename, kad šioje sankryžoje praėjusiais metais įvyko itin tragiškas eismo įvykis, kurio metu žuvo jaunas vaikinas. Tyrimas dėl šios avarijos persikėlė į Kauno apylinkės teismą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA