Dėl ko važiuodamas užsidegė automobilis, vairuotojas sužinojo iš ugniagesių | Kas vyksta Kaune

Dėl ko važiuodamas užsidegė automobilis, vairuotojas sužinojo iš ugniagesių

Kas vyksta Kaune nuotr.

Penktadienio vakarą Bendrajame pagalbos centre užregistruotas pagalbos šauksmas dėl degančio automobilio Taikos prospekte.

Pirminiais duomenimis, apie 18:30 val. pajudėjęs nuo Savanorių ir Taikos prospektų sankryžos, užsidegė automobilis „Chrysler“. Vairuotojas iš pradžių nesuprato, kas dedasi, tačiau pamatęs iš variklio dalies kylančius dūmus, vairuotojas sustojo kelkraštyje ir negalėjo patikėti pamatęs, kad liepsnoja automobilio priekinė dalis.

Tai pamatę pro šalį važiavę kauniečiai sustojo ir panaudodami savo turimas gesinimo priemones, bandė užgesinti įsiplieskusią ugnį. Atvykę ugniagesiai rado šiek tiek rusenantį automobilį, jam atjungė akumuliatorių ir apžiūrėjo, dėl ko galėjo kilti gaisras.

Vienas iš ugniagesių, pažiūrėjęs į automobilio variklio dalį, įtarė, kad gaisras galėjo įsiplieksti, kai nuo sankryžos pajudėjusiam automobiliui trūko generatoriaus dirželis, o jo atplaišos sulaužė degimo sistemos vamzdelius ir variklio dalyje kilo gaisras.

Po šio įvykio „Chrysler“ vairuotojas suprato, kad dirželius, o ypač generatoriaus, reikia keisti laiku, kad išvengti panašių atvejų ir bereikalingų nuostolių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA