A. Butkevičius svarstė, kas galėtų pritraukti daugiau žmonių į Kulautuvą | Kas vyksta Kaune

A. Butkevičius svarstė, kas galėtų pritraukti daugiau žmonių į Kulautuvą

Kas vyksta Kaune nuotr.

Darbo savaitės pabaigoje Kauno rajone lankėsi premjeras Algirdas Butkevičius. Susitikimo metu nutarta, jog reikia gaivinti Kulautuvą, tačiau tam pinigų šiuo metu nėra.

Penktadienį Seimo pirmininkas A. Butkevičius Kauno rajone stebėjo, kaip partiečiams sekasi įgyvendinti užsibrėžtus tikslus ir ką dar reikia padaryti, kad rajono gyventojai būtų patenkinti. Vizito metu vadovas turėjo galimybę pabendrauti ir su rajono gyventojais.

Premjeras kartu su Kauno rajono meru Valerijumi Makūnu lankėsi Kauno LEZ „Elintos“ įmonių grupėje, kur buvo pristatytos svarbiausios infrastruktūros problemos. Rajono meras įvardino, kad šiuo metu dar nėra įgyvendinti vandens tvarkymo projektai. Taip pat labai svarbu tai, jog judriose gatvėse dar nėra šaligatvių, o didžiausias nepatogumas šiuo metu yra Karmėlavos aplinkkelio statybos.

A. Butkevičius lankėsi ir baigiamoje įrengti Kauno klinikų Kardiologijos ir neurologijos reabilitacijos klinikoje Kulautuvoje. Šiame miestelyje Kauno rajono meras V. Makūnas prisipažino, jog reikia didelių investicijų, kad pritrauktum žmones.

[susije_video kurie=””]

„Šalia statomos reabilitacijos klinikos yra apleistas pastatas, kurį būtų galima panaudoti. Be to, žmonėms Kulautuvoje trūksta kavinių, tad būtina šią vietą gaivinti“, – kalbėjo rajono vadovas.

Tuo tarpu A. Butkevičius kalba realistiškai, kad vyriausybėje šiuo metu nėra pakankamai lėšų tam, kad įgyvendinti visus projektus, tačiau bus nustatyti prioritetai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA