Skaitytojas: dvi savaites kieme stūkso šiukšlių fontanas | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: dvi savaites kieme stūkso šiukšlių fontanas

Skaitytojų nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kaunietis, su problema, jog jau antra savaitė neišvežamos šiukšlės. Anot skaitytojo, tik pas juos kieme stovi toks pamirštas konteineris ir kaimyninių namų gyventojams tokių problemų nėra.

Gričiupyje, A. ir J. Gravrogkų gatvėje gyvenantis kaunietis skundžiasi, jog jau virš savaitės komunalines paslaugas tiekianti įmonė neišveža šiukšlių. Be to, vėjas išnešiojo šiukšles per tris kiemus, tad lauke visiškai nemalonu būti.

„Taip tvarkomi konteineriai ir aplinka. Antisanitarija. Antra savaitė – šiukšlių fontanas“, – dėstė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Anot gyventojo komunalininkai šiukšlių neišveža tik ties A. ir J. Gravrogkų gatvės 17-uoju namu. Ties gretimai stovinčiais namais šiukšlės vežamos kasdieną ir ten tokių problemų nėra.

Neaišku, kodėl „Kauno švara“ nepasirūpina nurodytu adresu stovinčio konteinerio turiniu, tačiau tai gyventojams sukelia itin daug nepatogumų. Tai ne tik šiukšlės po visą kiemą, bet taip pat it nemalonūs kvapai bei neturėjimas, kur išmesti šiukšlių. Tai piktina gyventojus, mat pinigus už išvežimą mokėti vis tiek reikia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA