„Kas vyksta Kaune“ kurs festivalio „Kaunas Jazz“ nuotaiką | Kas vyksta Kaune

„Kas vyksta Kaune“ kurs festivalio „Kaunas Jazz“ nuotaiką

O. Paplauskaitės nuotr.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ įsisuks į festivalio „Kaunas Jazz“ šurmulį ir stengsis renginio nuotaikas parteikti skaitytojams. Jei nesuspėsite ar negalėsite atvykti į didžiuosius koncertus, juos galėsite mūsų portale stebėti tiesiogiai. Be to, skaitytojų laukia staigmenos.

Jau kitą savaitę Kaunas pasiners į užburiančius džiazo ritmus, mat 23 dieną prasideda 25-asis „Kaunas Jazz“ festivalis. Šiais metais žiūrovai pamatys apie 300 dalyvių, kurie užims įvairias miesto erdves. Tradiciškai mieste suksis veiksmas ir į kraštus liesis kultūra, paskaninta geromis emocijomis.

Nesuspėjusieji įšokti į geriausių koncertų traukinius, neturėtų liūdėti, mat portalas „Kas vyksta Kaune“ transliuos kai kuriuos „Kaunas Jazz“ koncertus. Balandžio 24-ąją dieną pirmą kartą festivalyje pasirodys G&G Sindikatas, tad tiesiogiai iš Vienybės aikštės portalo skaitytojai galės mėgautis koncertu. Taip pat 25-ąją iš šios aikštės tiesioginėje transliacijoje skambės ir „Saulės kliošo“ pasirodymas, kuris prasidės tradicinėmis „Džiazo madomis“, o baigsis jubiliejiniu festivalio fejerverku.

Tam, kam norisi klubinės aplinkos, 23-26 dienomis portale „Kas vyksta Kaune“ tiesiogiai galės stebėti koncertus iš naktinio klubo „Combo“. Čia pasirodys „Abraham‘s Cafe“, Tamir Grinberg, „Timo Lassy Band“ bei Lietuvos atstovai „Dums“.

Taip pat esame paruošę siurprizų mūsų skaitytojams. Jau šią savaitę prasidės konkursai, kurių metu bus išdalinti 25 kvietimai į festivalio „Kaunas Jazz“ renginius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA