„Gardus alus“ – prabanga, išskirtinumas ir noras sugrįžti dar kartą | Kas vyksta Kaune

„Gardus alus“ – prabanga, išskirtinumas ir noras sugrįžti dar kartą

R. Tenio nuotr.

Kaune neseniai atsidarė nauja alaus krautuvėlė „Gardus alus“. Tai unikali vieta, mat čia galima paskanauti išskirtinio alaus, kuris parinktas specialiai pagal žmones. Alus išsinešimui pagardinamas įvairiais nematytais užkandžiais bei akcijomis, kurios ragina gero alaus mėgėjus sugrįžti.

[galerija kiek=”15″]

Vos prieš mėnesį duris atvėrė alaus parduotuvėlė „Gardus alus“. Naujajame prekybos centre, esančiame Europos prospekte 43, savo vietą atrado ir ši alaus parduotuvė. Nors alaus parduotuvė atsidarė neseniai, tačiau jau dabar atkeliauja žmonės, kurie pasiilgę tikro ir išskirtinio alaus. Tai vienintelė tokia parduotuvė Kaune, kur klientai gali pasirinkti net iš 15 rūšių alaus, atkeliavusio iš įvairių Europos kampelių.

„Alaus rūšys parinktos pagal žmones ir yra tikrai vertas dėmesio. Tokio alaus nelabai įsigysite eilinėje parduotuvėje. Jei žmogus nori atsigerti skanaus alaus, turėtų pas mus apsilankyti. Patys klientai tikina, kad dar nėra matę tiek daug išskirtinio alaus“, – tikino „Gardaus alaus“ savininkas Tadas K.

Parduotuvė labiausiai koncentruojasi į išsinešamą alų. Šio gėrimo mėgėjai gali paragauti pilstomo alaus iš Lietuvos, Čekijos, Belgijos, Prancūzijos ir kitų šalių. Taip pat nuolat pateikiamos alaus naujovės. Šiuo metu alaus mėgėjai greičiausiai išperka lietuvišką vyšninį alų.

„Gardaus alaus“ atstovai kviečia šalia alaus paragauti ir neįprastų užkandžių. Pirkėjams, kartu su išsinešamu alumi, siūloma tokie delikatesai kaip skrudintos sraigės, morkų ir burokėlių traškučiai. Parduotuvės savininkas tikina, jog tokie traškučiai yra sveikas užkandis, kurio skonis nustebins.

Skanus alus pasidaro dar skanesnis kuomet jį geriame iš gražių taurių. Alaus mėgėjai, perkantys 3 litrus alaus, kiekvieną kartą gauna to alaus firminę taurę, tad tai puiki galimybė surinkti įvairias taurių kolekcijas. Be to, perkantys alaus bačką, nemokamai gali pasinaudoti alaus pylimo įranga.

Alaus parduotuvė „Gardus alus“ įsikūręs PC „Rimi“, Europos pr. 43. Išskirtinio ir prabangaus skonio alaus galima paragauti kasdien nuo 10 iki 22 valandos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA