Kauno apskrities policija kviečia atsiliepti bankomato vagystės liudytojus | Kas vyksta Kaune

Kauno apskrities policija kviečia atsiliepti bankomato vagystės liudytojus

DELFI nuotr.

2015 m. balandžio 9 d. apie 4.20 val. iš bendrojo pagalbos centro buvo gautas pranešimas, kad Kaune, K. Baršausko g., iš prekybos centro pavogtas bankomatas.

Pirminiais duomenimis, ne mažiau 4 asmenų grupė, šviesios spalvos automobiliu „Audi 100“ įvažiavo į prekybos centro virtininį lango stiklą, kur stovėjo bankomatas ir jį išvertė. Tuomet bankomatas buvo pakrautas į mėlynos spalvos automobilį „VW Transporter“. Asmenys padegė apgadintą automobilį „Audi 100“ ir iš įvykio vietos nuvažiavo. Abu automobiliai vogti.

[susije_video kurie=””]

Automobilis „VW Transporter“ rastas Prienų r., netoli Laukiškės k., laukuose sudegęs. Automobilyje rasta bankomato dalių.

Kiek pinigų buvo bankomate ir padaryta žala nustatinėjama.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK) pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 3 d. (baudžiama laisvės atėmimu iki aštuonerių metų).

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Pirmojo skyriaus prokurorai.

Jeigu esate šios vagystės liudytojai, ar turite kokių nors duomenų apie minėtą įvykį, prašome informuoti Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos II-ojo skyriaus pareigūnus tel. (8 37) 30 34 05, 30 30 91, 30 34 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA