Naujos „Ryanair“ žiemos kryptys ir akcija bilietams | Kas vyksta Kaune

Naujos „Ryanair“ žiemos kryptys ir akcija bilietams

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pigius skrydžius vykdanti Airijos aviakompanija „Ryanair“ pristato, kokiais maršrutais lėktuvai skraidys žiemos sezonu. Iš viso bus devyni maršrutai, iš jų vienas – naujas. Be to, tvarkaraščio pristatymo proga, siūloma įsigyti pigių skrydžių bilietų.

Iš viso aviakompanija planuoja per šiuos metus pervežti apie 1,3 mln. keleivių ir Lietuvos oro uostuose išlaikyti apie 1300 darbuotojų. Šiuo metu iš Kauno oro uosto keleiviai gali pasiekti 17 užsienio šalių oro uostų. Šiandien „Ryanair“ atstovai pristatė ir žiemos sezono kryptis.

Patvirtinta, jog žiemos metu pigių skrydžių aviakompanijos lėktuvai skraidys devyniais maršrutais. Iš Kauno bus galima pasiekti jau įprastas šalis, tokias kaip Airiją, Angliją, Graikiją, Ispaniją, Italiją, Kiprą, Norvegiją bei Škotiją.

„Ryanair“ atstovai džiugina klientus žiemos sezonu pristatydami naują kryptį. Keleiviai iš Kauno galės pasiekti Maltą. Skrydžiai šiuo reisu bus vykdomi pirmadieniais ir ketvirtadieniais.

Norintiems keliauti platesniais oro keliais, siūloma skristi iš Vilniaus. Čia žiemos sezonu „Ryanair“ skraidys 12 maršrutų. Aviakompanija ir čia siūlo naujovių, mat ne vasaros metu bus galima pasiekti Madridą ir Frankfurtą. Iš viso iš Lietuvos oro uostų kompanija vykdys 21 maršrutą.

2015 m. žiemos skrydžių pristatymo proga aviakompanija Europoje išleidžia 100 tūkst. bilietų šių metų balandžio ir gegužės mėnesiams tik nuo 19,99 eurų į vieną pusę. Pasiūlymas galioja įsigyjant bilietus iki 2015 m. balandžio 2 d. vidurnakčio aviakompanijos „Ryanair“ svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA