Antroje „Chorų karai” laidoje kauniečiai atliko legendinį kūrinį „Ar girdi mane” | Kas vyksta Kaune

Antroje „Chorų karai” laidoje kauniečiai atliko legendinį kūrinį „Ar girdi mane”

Kas vyksta Kaune nuotr.

Šį sekmadienį 19.30 val. TV3 televizijos tiesioginiame eteryje – muzikinio projekto „Chorų karai“ 6-ojo sezono antroji laida. Žiūrovų laukia naujos septynių chorų dainos.

Po pirmosios laidos susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad Kauno plieninis choras liko antras. Jį aplenkė aklųjų choras.

[susije_video kurie=”1″]

Šįkart „Chorų karuose“ skambėjo dainos apie meilę. Su visais chorais laidos pradžioje uždainavo ir projekto vedėjai – Indrė Kavaliauskaitė ir Mindaugas Stasiulis.

Plieninis Kauno choras šį sekmadienį atliko legendinę grupės „EMPY X” dainą „Ar girdi mane”.

Susumavus dviejų tiesioginių laidų rezultatus paaiškėjo, kad Kauno choras – antras. Šį vakarą kauniečiai gavo 17500 balsų telefonu.

Po dviejų tiesioginių transliacijų paaiškėjo, kad „Chorų karus” palieka klaipėdiečiai. Lyderio pozicijas konkurse toliau išlaiko Lietuvos Aklųjų choras.

[susije_video kurie=”2″]

Prie žiūrovų pamilto dueto prisijungė legendinio ansamblio „Nerija“ gitaristas ir dainininkas Antanas Čapas. Žinomas vyras kartu su chorais atliks dainą iš „Nerijos“ repertuaro „Vien tik mums“.

„Chorų karuose“ sekmadienio vakarą skambėjo meile alsuojantys hitai – Beno E. Kingo „Stand by Me“, „B‘avarijos“ „Noriu lėkt“, Kąstyčio Kerbedžio „Mano meile, žinok“ ir daugelis kitų.

Susumavus pirmosios ir antrosios laidų rezultatus, šį sekmadienį vienam chorui, deja, teks projektą palikti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA