LASF tarybos narių rinkiminis suvažiavimas | Kas vyksta Kaune

LASF tarybos narių rinkiminis suvažiavimas

Lietuvos automobilių sporto federacija (LASF), būdama atvira organizacija ir atsižvelgdama į žiniasklaidos susidomėjimą, LASF Suvažiavimą ir prezidento rinkimus transliuos tiesiogiai.

LASF prezidento Gintaro Furmanavičiaus teigimu, vykusiame Tarybos posėdyje, atsižvelgiant į žiniasklaidos susidomėjimą ir LASF nario Všį „Greičio manija“ kreipimąsi dėl žiniasklaidos atstovų dalyvavimo LASF Suvažiavime, buvo priimtas sprendimas prezidento rinkimus transliuoti tiesiogiai internetu, o po jų surengti spaudos konferenciją.

„LASF yra ir visada bus skaidri bei atvira organizacija, todėl Tarybos posėdyje vieningai buvo priimtas sprendimas didelio susidomėjimo sulaukusius prezidento rinkimus transliuoti tiesiogiai. Po rinkimų žiniasklaidos atstovai yra kviečiami į spaudos konferenciją, kurioje išrinktas federacijos prezidentas atsakys į visus rūpimus klausimus bei pristatys būsimą automobilių sporto strategiją”, – į spaudos konferenciją kviečia LASF prezidentas G. Furmanavičius.

LASF prezidento rinkimai ir spaudos konferencija vyks kovo 28 d. Kaune, viešbutyje „Kaunas“. Kartu su prezidento rinkimais bus nustatytas federacijos viceprezidentų skaičius, vyks tarybos narių (viceprezidentų, komitetų pirmininkų) rinkimai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA