Koncertą surengęs E.Kučinskas: geriau kai malonumas būna abipusis ir su laiminga pabaiga | Kas vyksta Kaune

Koncertą surengęs E.Kučinskas: geriau kai malonumas būna abipusis ir su laiminga pabaiga

Kas vyksta Kaune nuotr.

Jubiliejų švenčiantis Edmundas Kučinskas ryžosi surengti šventinius koncertus didžiosiose Lietuvos arenose. Šeštadienį legendinis Lietuvos atlikėjas koncertą surengė ir Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Šventiniuose E. Kučinsko koncertuose dainininkui akomponuoja Kauno miesto simfoninis orkestras ir Kauno bigbendas, o žiūrovai galėjo mėgautis daugiau nei dviejų valandų muzikine programa.

„Kaskart kai atvykstu į Kauną, mane užlieja itin šilti jausmai. Su visa pagarba noriu jums išreikšti nuoširdų dėkingumą, kad aš turiu garbės jus matyti jubiliejiniame koncerte. Tikiu, kad daugelis iš jūsų jau daugelį metų klausotės mano dainų, lankotės mano koncertuose.

Aš tikiuosi, kad šis vakaras mums suteiks abipusį džiaugsmą, nes klausantis dainų, malonumą turi jausti ne tik tas kas klauso, bet ir tas, kas dainuoja. Visada geriau, kai malonumas būna abipusis, ypač kai būna laiminga pabaiga“, – pradėdamas jubiliejinį koncertą trumpą įžangą tarė E. Kučinskas.

[susije_video kurie=””]

Koncerte skambėjo populiariausi kūriniai, kuriuos sutalpinti į daugiau nei dviejų valandų programą nėra taip paprasta, mat švęsdamas šešiasdešimtmetį, dainininkas žymi ir kitą jubiliejų – sceninės veiklos keturiasdešimtmetį.

Paklaustas, kokių dovanų solidaus jubiliejaus proga tikisi, dainininkas tvirtino, kad geriausią dovaną jau gavo: tai galimybė dainuoti, klausytojų meilė ir pilnos salės gerbėjų. „Ir tai dovana, kuri trunka jau ne vienerius metus. Geresnės neįmanoma svajoti“, – džiaugėsi jubiliatas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA