Naujas mobiliųjų telefonų ir kompiuterių taisymo salonas Kaune | Kas vyksta Kaune

Naujas mobiliųjų telefonų ir kompiuterių taisymo salonas Kaune

Archyvo nuotr.

Sėkmingai jau trečius metus dirbanti mobiliųjų telefonų ir kompiuterių serviso kompanija TELEFIX LT, atidarė savo naują saloną Kaune, Savanorių pr.5. TELEFIX LT – tarsi savotiška greitoji pagalba sugedus telefonui ar kompiuteriui. Telefonų ekranų keitimas, programavimas, kompiuterių taisymas ir valymas, planšetinių kompiuterių remontas – ne tik įmonės kasdienybė, bet ir maloni veikla, kuri įkvepia vis tobulėti ir ieškoti naujų sprendimų.

Todėl serviso klientai nuolat džiaugiasi kokybiškai ir laiku atlikta paslauga, už patrauklią kainą.

Kuo išsiskiria ši kompanija ?

Išgirdę klausimą, kuo jų įmonė išsiskiria iš kitų, tokias pačias paslaugas teikiančių įmonių, verslininkai neabejodami atsakė, kad jų išskirtinumą greičiausiai lemia drąsa ir ryžtas. „Be to, kas kitas, jei ne du iniciatyvūs ir naujovėmis besidomintys jaunuoliai gali būti kompetentingesni specialistai tokioje srityje?“, – šmaikštauja sėkmingi jaunieji verslininkai. Geri atsiliepimai viešojoje erdvėje, socialiniuose tinkluose, gyvos rekomendacijos, vis augantis klientų ratas, kompaniją atvedė į Kauną, kuriame mato didelį potencialą. Patrauklios remonto kainos, kompetetingas ir kokybiškas servisas, malonus bendravimas su klientais, įmonei duoda vis daugiau gerų rezultatų.

Iphone – dažniausiai taisomas mobilusis telefonas

TELEFIX LT servisas, taiso visų populiariausių gamintojų mobiliuosius telefonus, nešiojamus ir stacionarius kompiuterius, atlieka ir planšetinių kompiuterių remonto darbus. Tačiau vis augantis Apple produkcijos gaminių populiarumas, taip pat didina ir jų serviso poreikį. Mėgstamiausi Iphone modelių, telefono stikliuko keitimo kainą, Telefix servise prasideda nuo 40 eur, o dažniausiai pasitaikantis Iphone gedimas home mygtuko taisymas 18 eur. Telefix Lt atlieka visą specializuotą Apple servisą – iphone ekranų keitimas, ipad stiklų keitimas, ipod grotuvų taisymas, neveikiančių mygtukų, krovimo jungčių ketimas, ipod grotuvų taisymas, macbook ir imac kompiuterių profilaktika ir taisymas.

Didelis spektras serviso paslaugų

Remonto lenktynėse, pirmaujančias vietas užima ir Samsung mobiliųjų telefonų ir planšečių taisymas. Dažniausia paslauga – sudužusių Samsung telefonų stikliukų keitimas, krovimo jungčių litavimo, užstrigusių mygtukų taisymo iki drėgmės pažeistų įrenginių taisymas. TELEFIX LT servise taip pat yra taisoma Nokia, HTC, Huawei, Sony bei kitų gamintojų mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių visų gedimų šalinimas, bei įrenginių profilaktika. Prie mobiliųjų telefonų serviso, atliekame ir GPS navigacijų žemėlapių ir programinės įrangos atnaujinimą. Profesionaliai kompanija atlieka nešiojamų kompiuterių klaviatūrų keitimo paslaugą,  programinės įrangos atstatymo ir profilaktinius darbus. Įvykus, nelaimei ir sudužus kompiuterio LCD ekranui kompanija atliks keitimo darbus. Taip pat suteiks ir kitas reikiamas serviso paslaugas, nuo krovimo lizdų taisymo, michorchemų litavimo, iki kietųjų diskų keitimo.

Visus norinčius įsigyti priedus prie telefonų, galite rasti didelį pasirinkimą Apple ir Samsung mobiliesiems telefonams.

Pakaitinis telefonas nemokamai

„Mūsų paslaugos, kainos, bendravimas ir darbų rezultatai visuomet orientuoti į klientų poreikius. Tai mūsų investicija į geriausią reklamą – rekomendacijas. Šiandien jei žmogui sugenda išmanus telefonas, jis ateina pas mus tarsi ištiktas krizės. Net jei taisymas užtrunka vos kelias valandas, pasiūlome klientui pakaitinį telefoną, bet šis jam netinka. Nuolatinis pasiekiamumas, patogus naudojimas ir plačios galimybės jau spėjo prisiaukinti žmones, ir šiandien jau sunku suvokti, kaip galima gyventi be išmaniojo telefono“, – su šypsena darbo kasdienybe dalijasi kompanijos vadovas Dominykas. Visiems atliktiems darbams įmonė suteikia garantija, taisymo metu, jeigu yra poreikis, nepaliks Jūsų be ryšio, pakaitinį telefoną suteiks nemokamai.

Remontas

Telefonas: +370 674 36418
El.paštas: kaunas@telefix.lt
Darbo laikas: I-IV 10:00-18:00
Adresas: Savanoriu pr.5, Kaunas
www.telefix.lt
https://www.facebook.com/Telefix.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA