“Kautra” išpildė akordeonisto M.Levickio vaikystės svajonę | Kas vyksta Kaune

“Kautra” išpildė akordeonisto M.Levickio vaikystės svajonę

Kautros nuotr.

Kiekvienas turime vaikystės svajonę – užaugę norime būti astronautais, dainininkais, medikais ar autobuso vairuotojais. Šį šeštadienį Lietuvoje ir pasaulyje garsus akordeonistas Martynas Levickis galėjo įgyvendinti savo vaikystės svajonę – bent trumpam tapti autobuso vairuotoju. Ją įgyvendinti padėjo, viena didžiausių keleivių pervežimo kompanijų Lietuvoje, UAB „Kautra“.

„Perskaitę Martyno Levickio interviu internete ir sužinoję, kad Martyno vaikystės svajonė vairuoti autobusą pagalvojome, kad taip paprasta ją įgyvendinti. Pasikvietėm  ir šiandien turėjome įspūdingą vairuotoją. Džiaugiamės, kad Martynui patiko ir įgyvendinome jo svajonę – kalbėjo UAB „Kautra“ generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

Prieš vairavimą Martynas, kaip ir visi „Kautros“ vairuotojai, turėjo pasitikrinti blaivumą. Alkotesterio rezultatams rodant 0,00 promilės, Martynas patraukė išbandyti pirmąjį naują, net 13 metrų ilgio, Temsa Safari HD autobusą. Šį autobusą įmonės teritorijoje vairuoti padėjo vairuotojas Darius Radzevičius, vaikystėje taip pat svajojęs tapti autobuso vairuotoju.

[susije_video kurie=””]

Su daugiau nei 24 tonas sveriančiu dviaukščiu „Setra“ autobusu Martyną supažindino ir vairuoti padėjo vairuotojas Petras Gėdvygas, įmonėje dirbantis daugiau nei 30 metų. Laisvalaikiu mėgstantis dainuoti Petras įteikė Martynui išleistą savo dainų kompaktą.

Abu įmonės vairuotojai įvertino Martyno Levickio vairavimą aukščiausiais balais. Susitikimo pabaigoje Martynas atminčiai gavo tachografo disketę, parodančią detalią kelionės informaciją – kokiu greičiu važiavo autobusas, kiek laiko truko kelionė ir kt.

„Įspūdžiai tikrai neeiliniai, tikrai ne kiekvieną dieną paprastam žmogui tenka vairuoti tokį gigantą, dviejų aukštų autobusą. Labai džiaugiuosi turėjęs tokią galimybę. Tikiuosi, tai ne paskutinis mano apsilankymas „Kautroje“ ir kai prireiks papildomo darbo galėsiu čia sugrįžti, nes kaip matot autobusą pastačiau į vietą puikiai.“ – juokavo M. Levickis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA