1992-iais prasidėjusiai E.Dragūno muzikinei karjerai – galas | Kas vyksta Kaune

1992-iais prasidėjusiai E.Dragūno muzikinei karjerai – galas

delfi.lt 2015/03/21 15:05
Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Ši savaitė Egidijui Dragūnui nebuvo lengva. Tačiau žinomas atlikėjas vainikavo ją bene skandalingiausiu pranešimu. Socialiniame tinkle „Facebook“ šeštadienio popietę paskelbė nutraukiantis muzikinę veiklą.

„Šįryt pabudęs, aš labai aiškiai supratau, kaip noriu gyvent toliau. Aiškiai suprantu, kad einu ne tuo keliu, kuriuo noriu eiti. Todėl oficialiai pareiškiu, kad grupė „Sel“ nutraukia savo muzikinę veiklą Lietuvoje. Turiu įsipareigojimų, todėl mano koncertus, kurie jau yra suplanuoti, galima bus pavadinti mano atsisveikinimo koncertais. Aš aplankysiu Klaipėdą, kaip ir buvo suplanuota, liepos 4 d., Vilnių – rugsėjo 4 d., Kauną – gruodžio 5 d. Mano šeima pritaria šiam mano žingsniui. Neturiu čia su kuo konkuruot, manau išeinu laiku ir aukštai pakėlęs galvą, todėl sakau – viso gero“, – buvo rašoma E. Dragūno socialinio tinklapio asmeniniame profilyje.

Grupės „Sel“ istorija prasidėjo 1992 m. lapkričio 10 d., kai jos įkūrėjas ir lyderis Egidijus Dragūnas pasiryžo paskambinti Andriui Mamontovui, tuo metu vedusiam laidą radijo stoties eteryje, ir paprašė padėti sukurti repo grupę. E. Dragūnas neliko nepastebėtas ir su juo bei keliais jo draugais netrukus pradėjo dirbti Andriaus brolis Justas Mamontovas, tuo metu prodiusavęs populiarią hiphopo grupę „Pompa“. Grupės pavadinimas sudarytas iš jos narių pirmųjų vardų raidžių (Sieras, Egis, Laimis).

Grupė 2013 metų, gruodžio 7 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje surengė patį didžiausią muzikos ir šviesos šou Baltijos šalyse. 2014 metų gruodžio 6 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje E. Dragūnas surengė koncertą, kurį stebėjo per 20 tūkst. žiūrovų. Taip atlikėjas pagerino lankomiausio renginio rekordą Kauno arenoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA