Kaune prasidėjo festivalis „Kino pavasaris“ | Kas vyksta Kaune

Kaune prasidėjo festivalis „Kino pavasaris“

R. Tenio nuotr.

Kaune startavo festivalis, prie kino ekranų pritraukiantis vis daugiau žmonių. Daugybė filmų pristatantis renginys truks kelias savaites ir apims ne tik kino teatro erdves, jis šiais metais išsiliejo po visą miestą.

„Forum Cinemas“ kino teatre organizatoriai svečius pasitiko ant raudono kilimo bei akordeonų muzika. Tai jau jubiliejinis 20-asis tarptautinis festivalis „Kino pavasaris“. Šiais metais festivalis siūlo daugiau kaio 270 filmų iš viso pasaulio. Dar viena „Kino pavasario“ naujovė – kinas išėjo iš kino teatrų ir pasklido po visą miestą, mat kavinės ir barai parengė specialius festivalių meniu, loterijas ir kt.

„Jei turime idėją, svarbu turėti bendraminčius. Kiekvienais metais festivalis tik augo, tad džiaugiuosi, kad tokių bendraminčių turime ir Kaune. Norėčiau palinkėti, kad mūsų industrijos žmonės atrastų šį miestą, nes tai yra labai įdomu. Atradimų palinkėsiu ir mūsų festivalio žiūrovams“, – kalbėjo festivalio direktorė Vida Ramaškienė.

„Sveikinu visus su tarptautiniu kino festivaliu, nes tai yra ryškiausias festivalis Lietuvoje, kuris pasižymi gero skonio kinu“, pasveikino Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA