Vos neįvyko tragedija: sustojo per plauką nuo dujų rezervuarų, yra sužeistų | Kas vyksta Kaune

Vos neįvyko tragedija: sustojo per plauką nuo dujų rezervuarų, yra sužeistų

Policijos nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pasidalino nuotraukomis iš avarijos, įvykusios Pramonės prospekte. Visureigis sankryžoje sukėlė avariją, po kurios nebevaldomas automobilis sustojo ties degalinėje esančiais dujų rezervuarais. Eismo įvykio metu nukentėjo du žmonės, kurie išvežti greitosios medicinos pagalbos automobiliais.

Per plauką neįvyko dar didesnė nelaimė, mat įsibėgėjęs visureigis sustojo per plauką nuo dujų rezervuarų. Dar prieš atsitrenkiant į degalinės tvorą, vairuotojas Pramonės prospekto ir Draugystės gatvės sankryžoje apgadino kitą transporto priemonę ir sužalojo ant šaligatvio stovėjusią moterį.

„13.58 val. policija gavo pranešimą apie įvykį Pramonės prospekto ir Draugystės gatvių sankryžoje. Pirminiais duomenimis, Pramonės prospektu važiavo automobilis, kuris sankryžoje kliudė kitą automobilį, tuomet automobilis pakeitė važiavimo kryptį, užvažiavo ant šaligatvio ir ten kliudė pėsčiąją ir nuvažiavęs iki degalinės, atsitrenkė į tvorą. Pirminiais duomenimis, vairuotojui sustreikavo sveikata, dėl ko ir įvyko avarija. Pėsčioji ir vairuotojas išvežti į gydymo įstaigą“, – radijo stoties „Tau“ eteryje komentavo Vyriausiojo policijos komisariato atstovas Kęstutis Kasciukevičius.

Kol kas nėra duomenų, ar visureigis nepažeidė degalinėje stovinčių dujų rezervuarų, tačiau manoma, jog tvora sulaikė smūgį.

Pareigūnai ilgą laiką po įvykio dirbo avarijos vietoje, tad tikslesnės detalės tiriamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA