Dviejų „Lidl“ prekybos centrų statybos Kaune bus baigtos per 5 mėnesius | Kas vyksta Kaune

Dviejų „Lidl“ prekybos centrų statybos Kaune bus baigtos per 5 mėnesius

Mitnijos nuotr.

Viena didžiausių statybos kompanijų Lietuvoje „Mitnija“ ir mažmeninės prekybos įmonė „Lidl“, pasirašė sutartį dėl trijų parduotuvių statybos Kaune. Dviejų „Lidl“ parduotuvių statybos darbai prasidės nedelsiant ir bus baigti per 5 mėnesius. Trečios „Lidl“ parduotuvės statyba prasidės, kai bus įvertintos šiuo metu svarstomos alternatyvos dėl jos vietos. Bendra užsakymo apimtis siekia daugiau nei 7 500 kv. m.

Anksčiau skelbta, kad „Lidl“ įsigijo Europos prospekte esantį sklypą, taip pat darbai prasideda ir sklype, esančiame priešais Šilainių polikliniką Baltų prospekte. Šią savaitę rašėme, kad „Lidl“ projektuotojų planus statyti prekybos centrą Karaliaus Mindaugo prospekte įvertino Kauno architektai, kurie kol kas nepritarė tokio prekybos centro atsiradimui miesto centre. Tiesa, „Lidl“ šis sklypas nepriklauso, jie tik svarsto galimybes jį įsigyti.

„Mitnijos“ užsakymas iš „Lidl“ dėl trijų parduotuvių statybos – jau antras investuotojo užsakymas „Mitnijai“. Statybos bendrovė šių metų liepą baigs statyti beveik 41 000 kv. m daugiau nei 30 mln. eurų vertės „Lidl“ logistikos ir sandėliavimo centrą Kauno rajone.

„Itin didžiuojamės sėkmingu bendradarbiavimu su „Lidl“. Pasitikėjimu ir pagarba grįsti ilgalaikiai santykiai su klientais yra vienas svarbiausių mūsų kompanijos strategijos principų. Mums tai užtikrina naujus užsakymus, įpareigoja dar labiau tobulėti, o klientui garantuoja aukštos kokybės paslaugas ir taupo laiką. „Lidl“ šiuo metu statome beveik šešių futbolo aikščių dydžio logistikos centrą, ir man džiugu, kad statybos darbai ir bendradarbiavimas su klientu šiame projekte vyksta sklandžiai ir profesionaliai. Neabejoju, kad ir naują užsakymą įgyvendinsime laiku, kokybiškai ir už sutartą kainą bei dar labiau sustiprinsime santykius su „Lidl“, –- teigia Julius Gendvilis, „Mitnijos“ generalinis direktorius.

„Mitnijos“ statomos „Lidl“ parduotuvės Kaune bus naujos koncepcijos ir dizaino. Mūro sienos, medinės santvaros, energiją taupantys technologiniai sprendimai išskirs šiuos prekybos centrus iš kitų panašios paskirties statinių. „Lidl“ taip pat ypatingą dėmesį skiria socialinei atsakomybei bei santykiams su šalia prekybos centrų gyvenančiomis bendruomenėmis. Šalia parduotuvių už investuotojo lėšas bus įrengta krepšinio aikštelė, pėsčiųjų perėja su šviesoforu, šaligatviai, pasivaikščiojimo takai, atnaujinami keliai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA