Masažo virpesiai užliejo modelius | Kas vyksta Kaune

Masažo virpesiai užliejo modelius

R.Tenio nuotr.

Būsimieji kineziterapijos ir grožio specialistai iš įvairių aukštųjų mokyklų demonstruoja masažo sugebėjimus ir Kaune varžosi dėl geriausio masažuotojo titulo. Dalyviai demonstruoja įvairias masažo technikas tam, kad aplaiduotų tiek modelių kūnus, tiek mintis, o visur sklinda terapiniai kvapai bei muzika užlieja kiekvieną dalyvį.

Originaliame masažo čempionate, kurį organizuoja Kauno kolegijos Medicinos fakultetas, kasmet jėgas išbando studentai iš Lietuvos ir užsienio aukštųjų mokyklų. Šiais metais dėl nugalėtojo titulo varžosi 12 būsimųjų kineziterapijos ir grožio specialistų, studijuojančių Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje, Daugpilyje.

Dvylika jaunuolių, pasirinkę studijas įvairiose Lietuvos kolegijose ir užsienio mokyklose, savo meistriškumą įrodinėjo atlikdami privalomosios ir laisvosios programos užduotis. Privalomojoje programoje studentai turėjo atskleisti klasikinio masažo įgūdžius. Čia komisija vertino, ar teisingai atliekama, kaip jaučiasi modelis, kokios medžiagos naudojama ir pan.

Ant išrikiuotų stalų sugulę modeliai mėgavosi profesionaliu masažu. „Jautiesi, kaip naujai gimęs“, – sakė tik nuo masažisto stalo atsikėlusi mergina, mat po privalomosios programos sekė laisvoji. Čia buvo galima pasirinkti kokią tik nori masažo techniką. Daugiausiai dalyviai rinkosi tą, kuris jiems patiems yra maloniausias, tad laisvosios programos metu, buvo galima išvysti masažus su rožėmis, akmenimis, šilko juostomis ar įvairiais aliejais, kurie atpalaiduoja įsitempusius raumenis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA