Kaunui – apdovanojimas už dviračių plėtrą | Kas vyksta Kaune

Kaunui – apdovanojimas už dviračių plėtrą

Archyvo/ R. Tenio nuotr.

Susisiekimo ministerija kasmet skelbiamame konkurse „Dviračių miestas“ triumfavo Kaunas, pripažintas miestu, labiausiai propaguojančiu dviračių transportą.

Ministerijos dviračių transporto komisijos posėdyje buvo išrinkti didžiųjų ir mažųjų miestų kategorijų nugalėtojai. Dėl „Dviračių miestas 2014“ nominacijos Didžiųjų miestų kategorijose varžėsi Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio miestai, o nominaciją „Dviračių miestas 2014“ buvo nuspręsta suteikti Kaunui.

Mažųjų miestų kategorijoje rungėsi Alytaus, Marijampolės, Jonavos, Anykščių, Telšių, Birštono, Palangos miestai ir Platelių miestelis, o nominacija suteikta Anykščiams.

Kauno miestas ir toliau didelį dėmesį ir pastangas skirs plėtojant dviračių takų infrastruktūrą Kauno mieste ir populiarinant aplinkai draugišką ir palankią transporto priemonę – dviratį.

Portalas „Kas vyksta Kaune” primena, jog praėjusiais metais dviračių takais susijungė Šilainiai ir miesto centras. Šiais metais valdininkai nusiteikę nutiesti dar kelis dviračių takus Aleksote.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA