Tituluotai gražuolei E.Citovičiūtei uždraudė dalyvauti „Šuolyje” | Kas vyksta Kaune

Tituluotai gražuolei E.Citovičiūtei uždraudė dalyvauti „Šuolyje”

A.Koroliovo nuotr.

Kovo 1-ąją tęsėsi realybės šou „Šuolis“ transliacijų filmavimas Kaune. Praėjęs sekmadienis – jau ketvirtasis, kai dalyviai Lietuvos sporto universiteto baseine varžosi atlikdami geriausius per savaitę išmoktus šuolius nuo tramplino.

Praėjusį sekmadienį „Šuolyje“ varžėsi Juozas Erlickas, Elita Citovičiūtė, Marius Gaižauskas, Jolanta Leonavičiūtė, Remigijus Morkevičius, Joana Bartaškienė, reperis Sezzy, Radvilė Erlickaitė, Artūras Orlauskas ir Andrius Žiurauskas.

Po sekmadienio šuolių paaiškėjo, kad realybės šou palieka humoristas Artūras Orlauskas.

Po atlikto šuolio nuo 7,5 metrų tramplino, medikų pagalbos prireikė Elitai Citovičiūtei, kuri prieš šuolį gėrė nuskausminamuosius vaistus, tačiau po šuolio sunkiai išlipo iš baseino. Medikai jai suteikė pirmąją pagalbą.

Tituluota gražuolė E. Citovičiūtė, tapusi viena „Šuolio“ lyderių, palieka projektą. Penktadienį sportiška mergina treniruotės metu patyrė siaubingą traumą, nuo kurios ir prasidėjo visos nelaimės. Rezultatas – merginos koja atsidūrė įtvare, o medikai 3 mėnesius uždraudė sportuoti.

Apie viską atvirai savo socialinio tinklo profilyje papasakojo pati Elita:

„Projekto „Šuolis“ metu visad gaudavau įvairių traumų, kaip ir mes visi bandydami per tokį trumpą laiką mokytis profesionalų šuolius. Tik šį penktadienį gavau tokio skausmo čiurnos traumą, dėl kurios pajutau, kad negalėsiu šį savaitgalį nei atsispirti, nei ištiesti pėdos, nei pašokti. Traumą gavau net netyčinę, kito dalyvio dėka, dėl kurios daktarai pasakė palikti koją ramybės būsenoje bent 10 dienų.

Penktadienio naktį prasielvartavau dėl to. Aš toks žmogus, kad jei kažkur save įdedu, tai įdedu visu šimtu procentų. Tad šeštadienį su nuskausminamųjų pagalba vis tiek išėjau dėlioti prisistatymo šokio.

Po jo nuvykome į baseiną ir pabandėme sekmadienio rizikingąjį šuolį, apsikabnus salto, per kurį besisukant kita koja netinkamai įkliuvo, o partneriui visu svoriu užgriuvus ant mano šlaunies ir dar prieš patį vandens pasipriešinimą iš tokio aukščio, toks jausmas, kad perlūžo ties keliu į priešingą sulenkimui pusę.

Tuo metu kentėjau begalinį skausmą, malšinau nuskausminamaisiais. Sekmadienį atidirbinėjom šokį, pastebėjau kaip vis labiau tinsta čiurna, o kelį ištiesti beprotiškai skauda. Vis tiek tiesioginio eterio metu susikaupiau ir sušokau, „Titaniko“ pasirodymas pavyko, o šio rizikingo šuolio metu įvyko lygiai ta pati pakartotinė trauma tos pačios kelio vietos, medikai suleido nuskausminamųjų.

Bet šuolis pavyko! Šiandien man padarė branduolinį magnetinį rezonansą ir tik šiandien sužinojau diagnozę – kelio lūžis, pertempta, dalinai plyšusi blauzda. Medikai suvaržė mane kojos įtvaru ir ramentais, uždraudė tris mėnesius išvis sportuoti. Fizinis skausmas man niekada nereiškia tiek, kiek psichologinis, o šioje situacijoje ant tiek apmaudu, kad tai įvyko ne dar po dviejų laidų finale… Nei vieno savo šuolio nedariau ir nesiruošiau daryti žemiau 7 metrų (kad ir kaip kartais su trenere pasiginčyti reikia) ir dar labai norėjau jums parodyti salto nuo stovėsenos ant rankų, salto atgal, kuriuos taip ariau..

Lankydama treniruotes tris mėnesius diena iš dienos po 8 kartus per savaitę pamilau šuolius, pamilau visus kolegas, man truks jūsų atmosferos, jūsų veidų, savo trenerę, kuri manimi tikėjo… Visus trenerius, jų rūpestį, pastabas ir jaukumą. Labai noriu padėkoti žmonėms, kad jie taip balsavo, pagalvojus, kad per tokį trumpą laiką tiek daug žmonių dėl tavęs prideda ragelį prie ausies, tai yra kažkas nepaprasto – jaustis svarbiam… Ir tada iš paskutiniųjų stengiesi jų nenuvilti“.

Realybės šou anksčiau jau paliko dainininkės Daina Bilevičiūtė ir „Naujųjų pupyčių“ narė Vita Jakutienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA