Tarptautiniam didžėjų konkursui diriguos legendinis Carlas Coxas | Kas vyksta Kaune

Tarptautiniam didžėjų konkursui diriguos legendinis Carlas Coxas

Iš viso pasaulio plūstant dalyvių paraiškoms, tarptautinis didžėjų konkursas „burn Residency“ skelbia, kad šiemet konkursui vėl diriguos techno muzikos karalius Carlas Coxas. Gyva klubinė legenda už konkurso vairo stos antrus metus iš eilės.

Vienas įtakingiausių planetos didžėjų savo ilgamete patirtimi dalinsis stovykloje Ibisoje, į kurią pateks konkurso finalininkai. Jiems Carlas Coxas pasiūlys savo globą, draugystę ir žinias, kurias įgijo pastaruosius 14 metų reziduodamas Ibisos saloje ir vadovaudamas „Intec Digital“ įrašų kompanijai.

Nėra jokių abejonių, kad būtent šis mokytojas talentingiems jauniems didžėjams gali geriausiai atskleisti klubinės industrijos subtilybes ir iššūkius. Mat Carlas Coxas savo kailiu patyrė visas didžėjaus karjeros pakopas – nuo niekam nežinomo muzikanto iki megažvaigždės.

Carlui Coxui talkins modernios didžėjų kultūros siela, įrašų kompanijos „Circus Recordings“ savininkas Yousef, kuris kasdien dirbs su konkurso finalininkais.

Ketvirtus metus iš eilės vykstantis „burn Residency“ šiemet dalyviams siūlo tapti DJ Superžvaigžde ir laimėti 100 tūkstančių eurų vertės kontraktą.

Pirmojo, dabar vykstančio, konkurso etapo metu didžėjams reikia pateikti 15-20 minučių trukmės šokių muzikos mikso įrašą.

Penkių geriausių miksų autoriai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos susikaus finale, o laimėtojas užsitikrins bilietą į Ibisą.

Carlo Coxo paskaitą 2014 metų konkurso finale galite pažiūrėti paspaudę čia, o norėdami pamatyti kaip jis šokdina Ibisą spauskite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA