Naktinis viešasis transportas Kaune kursuos ne tik savaitgaliais | Kas vyksta Kaune

Naktinis viešasis transportas Kaune kursuos ne tik savaitgaliais

Asociatyvi / A. Gailiūno nuotr.

Nuo šios savaitės Kaune naktinis viešasis transportas pradeda kursuoti ir naktimis iš ketvirtadienio į penktadienį.

„Naktinis transportas buvo vienas iš prioritetinių klausimų man būnant laikinuoju meru. Apklausėme tūkstantį studentų ir apklausos duomenys parodė, jog didžioji dauguma studentų norėtų, jog viešasis transportas kursuoti ir naktimis iš ketvirtadienio į penktadienį. Apklausa taip pat parodė, jog esamais savaitgaliniais maršrutais studentai yra labai patenkinti“, – pasakojo marketingo vadybą studijuojantis ir praėjusiais metais mero kėdę vieną dieną išbandęs Gediminas Valaitis.

Pasak Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus atstovų, šiuo metu vyksta paruošiamieji darbai, derinama elektronika ir darbo grafikai. Kauniečių patogumui naktinis viešasis transportas kiekvieną savaitgalį kursuoja jau šešerius metus. Nuo praėjusių metų pabaigos naktiniai autobusai užsuka į pačią miesto širdį – Rotušės aikštę.

Naktiniai 13N ir 14N maršrutų troleibusai ir 37N maršruto autobusai Kaune važiuoja naktimis iš penktadienio į šeštadienį ir iš šeštadienio į sekmadienį. Svarbiausių miesto renginių ir švenčių metu maršrutai yra keičiami ir pratęsiami iki tos vietos, kur vyksta renginiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA