Po „Audi” smūgio į du automobilius, Tunelio gatvė – nepravažiuojama | Kas vyksta Kaune

Po „Audi” smūgio į du automobilius, Tunelio gatvė – nepravažiuojama

Kas vyksta Kaune nuotr.

Pirmadienio rytą vienoje pagrindinių Kauno gatvių automobiliai nejudėjo daugiau nei valandą. Dėl įvykusios avarijos buvo užblokuota visa Tunelio gatvė, vedanti link stoties. Spūstis tęsėsi nuo Baršausko gatvėje įsikūrusio prekybos centro „Molas“ iki pat stoties.

Pirminiais duomenimis, apie 11 valandą „VW Golf“, vairuojamas merginos, sustojo prie pėsčiųjų perėjos praleisti pėsčiųjų. Paskui ją stojo ir „Mercedes“ krovininis autobusiukas su priekaba, tačiau tuo metu į juos rėžėsi atskriejusi „Audi A5”. Po susidūrimo su mikroautobusu, šis dar rėžėsi į „VW“, dėl ko buvo užblokuotos abi eismo juostos link stoties.

Laimei, eismo įvykio metu niekas nenukentėjo.

Įvykio vietoje laukusi, kol bus atlaisvintas kelias troleibuso vairuotoja teigė, kad vairuotojas su „Audi“, važiavo kur kas greičiau nei leistina, dėl to nesugebėjo sustabdyti savo automobilio. Tuo tarpu „Audi“ vairuotojas tikina, kad važiavo 60 km/h greičiu.

Kol policija fiksavo eismo įvykio aplinkybes, nusidriekė itin didelė, kelių kilometrų automobilių spūstis. Policijos pareigūnai eismą nukreipia link zoologijos sodo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA