Tritaškiai neišgelbėjo „Žalgirio“ nuo pralaimėjimo | Kas vyksta Kaune

Tritaškiai neišgelbėjo „Žalgirio“ nuo pralaimėjimo

R.Tenio nuotr.

Visas rungtynes apylygiai žaidusi Kauno „Žalgirio“ komanda neatlaikė Klaipėdos „Neptūno“ spaudimo. Rungtynių neišgelbėjo ir ketvirtajame kėlinyje A. Milaknio du taiklūs tritaškiai iš eilės. „Žalgiris“ pralošė rezultatu 86:90.

„Rūbinėje juokaujame, kad negalima komandos laikyti duobe, jei laimi dukart prieš „Žalgirį“. Džiaugiuosi, kad sužaidėme gražias rungtynes ir įrodėme sau, kad galime žaisti profesionaliai. Mūsų tikslas buvo išlaikyti agresyvų suoliuką ir negauti techninių pražangų“, – kalbėjo Klaipėdos „Neptūno“ treneris K. Maksvytis.

Kauno „Žalgirio“ komandai tai jau trečiasis pralaimėjimas LKL rungtynėse. Visų rungtynių metu nei viena komandai nepavyko smarkiai atsiplėšti nuo varžovų, mat rezultatas svyruodavo keliais taškais. Likus žaisti 70 sekundžių tritaškį smeigė A.Milaknis, žalgiriečiai apsigynė ir A.Milaknis dar vienu tritaškiu, likus žaisti 26 sekundes, kirpo deficitą iki minimumo – 80:81, tačiau aplenkti klaipėdiečių vis tiek nepavyko. „Žalgirio“ treneriai tikina, jog komandai trūko agresyvaus žaidimo, todėl ir patyrė nesėkmę..

„Belieka pasveikinti priešininkų komandą su pergale. Šiandien nebuvome ta komanda, kaip įprastai, nes jei kiti sugeba įmesti 90 taškų, tai, vadinasi, kažką darome ne taip. Nebuvome tokie pikti ir agresyvūs, kaip paprastai, todėl ir pritrūko laimėti“, – apmaudo neslėpė „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA