Šeimos verslo drabužių liniją „Happeak” nuo šiol galima rasti Laisvės alėjoje | Kas vyksta Kaune

Šeimos verslo drabužių liniją „Happeak” nuo šiol galima rasti Laisvės alėjoje

R.Tenio nuotr.

Pačiame miesto centre duris atvėrė išskirtinių lietuviškų drabužių parduotuvė „Happeak“. Vilniuje išpopuliarėjusi parduotuvė nuo šiol kvies lankytojus užsukti į jaukią šeimos erdvę Kaune. Atidarymo proga į svečius užsuko dainininkė Erika Jennings su savo vyru Jurgiu Didžiuliu.

Prieš septynerius metus drabužių šeimos verslas pradėjo veikti sostinėje. Ten jauki parduotuvytė „Happeak“ greit išpopuliarėjo, tad Gedimino Dambrausko šeimos verslas šiltuoju sezonu persikėlė į Nidą. Dabar kokybiškais ir išskirtiniais drabužiais galės pasipuošti ir Kauno šeimos, mat nuo šiol šis verslas įžengė ir į Laisvės alėją.

„Reikia pabandyti šiuos drabužius, kad sugrįžtum antrą kartą. Gali nepatikti, tarkim, spalva ar modelis, bet vis tiek bus bent viena detalė, kuri patiks ir paskatins sugrįžti. Yra labai smagu, kuomet ir mama, ir dukra gali dėvėti vienodas sukneles“, – kalbėjo drabužių parduotuvės „Happeak“ Kaune vadovė Laura Alijošiūtė – Kolojanskienė.

Parduotuvės vadovai pastebi, jog tik atidarius duris, pradėjo plūsti klientai. „Kai kuriuos žmones sutikdavome Vilniuje, tad smagu, jog dabar mes būsim arčiau jų“, – juokavo šeimos verslą puoselėjantys verslininkai.

Atidarymo proga į parduotuvę sugūžėjo ne tik verslininkų geriausi draugai su savo mažosiomis atžalomis, bet taip pat ir Lietuvoje žinoma dainininkų šeima – Erika Jennings ir Jurgis Didžiulis. Jie vakaro svečiams padainavo kelias dainas bei gitaros skambesiu užliejo kiekvieno širdį. E. Jennings tikina, jog čia atvyko ne tik dėl draugų, bet ir dėl to, jog šios parduotuvės produktai jai labai patinka, o ir pati nevengia kokį drabužį sukurti.

„Ši linija yra labai kokybiška ir gera, dėl to mes pradėjome dirbti kartu. Tai ne tik patogu, bet ir stilinga, o ypač vaikams yra labai smagu, nes viskas yra laisva ir jų nevaržo. Man labai smagu dirbti kartu, nes tai šeimos dalykas. Aš pati kūriau žiemos kolekciją, bet buvo tik Vilniuje, o vasaros kolekcija bus ir čia. Ir tai drabužiai, kurių neriboja laikas“, – džiaugsmingai kalbėjo E. Jennings.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA