„Būsiu Kauno meras” – dalyvauja Visvaldas Matijošaitis | Kas vyksta Kaune

„Būsiu Kauno meras” – dalyvauja Visvaldas Matijošaitis

Portalas „Kas vyksta Kaune“, norėdamas sudaryti galimybę geriau pažinti kandidatus, kviečia stebėti tiesioginių interviu „Būsiu Kauno meras“ laidas, kuriose dalyvauja pagal visuomenės nuomonių apklausas pirmaujantys pretendentai užimti Kauno miesto mero postą. Laidas galima stebėti ne tik tiesiogiai, bet ir jų vaizdo įrašus.

Skaitytojus kviečiame ne tik žiūrėti, bet ir aktyviai dalyvauti transliuojamose laidose bei kandidatams pateikti klausimus.

Trečioje tiesioginėje transliacijoje dalyvauja Visvaldas Matijošaitis, save laikantis patyrusiu krabu, gyventojams žada pabudinti Kauną. Tai politikas ketina padaryti panaudodamas savo, kaip verslininko patirtį, mat jau daugelį metų vadovauja „Vičiūnų“ įmonių grupei ir žino, kaip reikia valdyti.

„Vieningą Kauną“ atstovaujantis V. Matijošaitis tikina, jog Kaune darbai tikrai vyksta. Tačiau jei miestui vadovautų jis, tai viskas vyktų gerokai greičiau ir Kaunas tarsi pakiltų iš pelenų. Anot politiko, jis yra 6 kartos kaunietis, tad jam nenusispjaut, kur jis gyvena.

Tiesioginės transliacijos pradžia – ketvirtadienį 17:30 val.

Politinė reklama bus apmokėta iš Visuomeninio rinkimų komiteto “Vieningas Kaunas” kandidatų rinkimų agitacinės sąskaitos. Užs. REKL Nr. 0060

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA