„Būsiu Kauno meras” – dalyvauja Rimantas Mikaitis | Kas vyksta Kaune

„Būsiu Kauno meras” – dalyvauja Rimantas Mikaitis

Portalas „Kas vyksta Kaune“, norėdamas sudaryti galimybę geriau pažinti kandidatus, kviečia stebėti tiesioginių interviu „Būsiu Kauno meras“ laidas, kuriose dalyvauja pagal visuomenės nuomonių apklausas pirmaujantys pretendentai užimti Kauno miesto mero postą. Laidas galima stebėti ne tik tiesiogiai, bet ir jų vaizdo įrašus.

Skaitytojus kviečiame ne tik žiūrėti, bet ir aktyviai dalyvauti transliuojamose laidose bei kandidatams pateikti klausimus.

Pirmoje tiesioginėje transliacijoje dalyvaujatis Rimantas Mikaitis tvirtina, jog Kaunas aplenks Vilnių ir viskas bus gerai. Politikas jau eilę metų darbuojasi Kauno miesto taryboje, yra buvęs ir pačiu miesto vadovu, tad tikina, kad turi pakankamai patirties, kad galėtų valdyti Kauną.

Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio sąrašo lyderis ir pretendentas į Kauno merus R. Mikaitis žada, jog daug dėmesio skirs vaikų darželiams, šeimoms be įvairios problemoms, kurios labiausiai rūpi kauniečiams. Politikas pasiryžęs išklausyti gyventojų lūkesčius ir tinkamai valdyti miestą.

Tiesioginės transliacijos pradžia – sekmadienį 17:00 val.

Politinė reklama bus apmokėta iš LR liberalų sąjūdžio Kauno m. rinkimų apygardos Nr. 15 kandidatų rinkimų agitacinės sąskaitos. Užs. REKL Nr. 0058

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA