Prieš pat „Eurovizijos” finalą organizatoriai pateikė staigmeną | Kas vyksta Kaune

Prieš pat „Eurovizijos” finalą organizatoriai pateikė staigmeną

delfi.lt 2015/02/21 20:32
DELFI nuotr.

Šeštadienį tiesioginiame LRT eteryje paaiškės, kuris Lietuvos atlikėjas atstovaus Lietuvai tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse, kuris šių metų gegužės mėnesį vyks Austrijos sostinėje Vienoje. Nacionalinės atrankos finale dėl nugalėtojo vardo varžosi trys atlikėjai: Mia, Monika Linkytė ir Vaidas Baumila.

Praėjusį šeštadienį buvo išrinkta daina, kuri atstovaus Lietuvai tarptautiniame dainų konkurse „Eurovizija 2015”. Konkurse triumfavo Vaido Baumilos į konkursą atsinešta daina „This Time”, kurią sukūrė Monika Liubinaitė ir Vytas Bikus.

Beje, kompozitorius kreipėsi į konkurso rengėjus su specialiu prašymu apsvarstyti galimybę į „Eurovizijos“ atrankos finalą įtraukti ir bendrą Monikos bei Vaido pasirodymą. Tokiu atveju finale dainą dainuotų Mia, Vaidas Baumila bei Monika Linkytė atskirai ir M. Linkytė su V. Baumila kartu.

Iki pat finalo konkurso rengėjai savo sprendimo neviešino. Tačiau šeštadienį LRT Televizijos vyriausiasis prodiuseris Audrius Giržadas prieš pat finalą pateikė staigmeną – finale bus galima balsuoti už atskirus atlikėjus ir už duetą.

„Visi trys atlikėjai dainuos po dvi dainas. Jie privalomai padainuos dainą „This time“, taip pat kurią nors iš savo mėgstamų dainų. Kiekvienas dainininkas dainuos už save ir dar bus duetas. Taip bus ir balsuojama – už kiekvieną dainininką atskirai ir už duetą“, – LRT Radijui teigė A. Giržadas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA