Skaitytojos laiškas: kur dingo Lietuvos patriotai? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojos laiškas: kur dingo Lietuvos patriotai?

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Tiesą sakant, net nežinau, nuo ko pradėti. Pirmą kartą rašau čia. Šiaip nemėgstu viešai skelbti savo nuomonės, bet kantrybė galų gale trūko… Kadangi vakar buvo didelė šventė Lietuvai, tai nusprendžiau pakalbėti būtent apie Lietuvą, patriotus, patriotizmą.

Na, žinau, kad susilauksiu ir „heiterių“ nuomonės, bet galų gale, juk laisva Lietuva, niekas per galvą neduos. Taigi, pradėsiu. Kas iš tų žmonių pasidarė? Vieninteliai patriotai – tai turbūt seni žmonės, kurie Lietuvą gynė, ir mieli vaikučiai, kurių video buvo įkeltas kažkuriame puslapyje.

Niekaip nesuprantu, kodėl nemėgti būtent Lietuvos? Ką Lietuva Jums padarė? Lietuva yra žemė po kojomis, gimtinė, Tėvynė, Lietuva yra dalelė kiekvieno lietuvio širdyje. Kodėl niekas to nesupranta?

Toks vaizdas, kad niekas nesugeba pamatyti tikrosios viso šito mėšlo pusės. Visi peikia valdžią. Kuo ji Jums nepatinka? Juk patys tą valdžią ir išsirinkot. Nepatinka patriotai Lietuvoje ? O kas be Jų paminės svarbiausias Lietuvos šventes ? Nepatinka eitynės? Kiekvienam žmogui saviraiška yra vis kitoks būdas.

Po galais, žmonės, kas Jums pasidarė? Kur dingo vieningumas, laimė, pagarba Tėvynei? Kas nutiktų, jei Lietuvoje vėl atsitiktų tas pats kaip ir 1991 sausio 13? Ogi, visi sėdėtų, drebėtų ir lauktų, kas toliau bus, nes nei vienas nebeturi to vieningumo, kurį turėjo Jūsų visų tėvai ar seneliai. Niekas nebenori ginti savo pačių Tėvynės. Kodėl? Ogi todėl, kad niekam nepatinka mūsų valdžia, kitiem „prie ruso“ buvo geriau. Na ir kas?

Kodėl taip nutiko, kas visiems pasidarė? Po galais, švęskit Lietuvos šventes, būkit vieningi, juk nežinai, kada ateis diena, kai reikės vienybės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA